Miot K - Arabica i Fado
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Właściwie to mogłabym zrzucić wszystko na Kinus, ale trzeba by jeszcze Madziulę do tego dołączyć - dziś miałam taki sen, że przyjechały do mnie na inspekcję oglądać Fado Kinus z Madziulą właśnie, przywiozłam je z dworca w środku nocy, stanęłyśmy w mojej kuchni, która nie wiedzieć czemu, nie miała jednej ściany, i zimno nam strasznie było, ciemno jak nie powiem gdzie, stoimy tak, Arek z Fado na antresoli chrapią, i ani sposobu, żeby tę kremową małpę na dół ściągnąć.
To może jednak wystraszyłam się jakoś, że to coś znaczyć musi... <lol>
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
że niby Ja???Dorszka pisze:Właściwie to mogłabym zrzucić wszystko na Kinus, ale trzeba by jeszcze Madziulę do tego dołączyć - dziś miałam taki sen, że przyjechały do mnie na inspekcję oglądać Fado Kinus z Madziulą właśnie, przywiozłam je z dworca w środku nocy, stanęłyśmy w mojej kuchni, która nie wiedzieć czemu, nie miała jednej ściany, i zimno nam strasznie było, ciemno jak nie powiem gdzie, stoimy tak, Arek z Fado na antresoli chrapią, i ani sposobu, żeby tę kremową małpę na dół ściągnąć.
chyba muszę pakować walizeczkę i jechać tam do Was!!!!
- mimbla
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Kontakt:
Może jednak coś jest na rzeczy <mrgreen>Dorszka pisze:Właściwie to mogłabym zrzucić wszystko na Kinus, ale trzeba by jeszcze Madziulę do tego dołączyć - dziś miałam taki sen, że przyjechały do mnie na inspekcję oglądać Fado Kinus z Madziulą właśnie, przywiozłam je z dworca w środku nocy, stanęłyśmy w mojej kuchni, która nie wiedzieć czemu, nie miała jednej ściany, i zimno nam strasznie było, ciemno jak nie powiem gdzie, stoimy tak, Arek z Fado na antresoli chrapią, i ani sposobu, żeby tę kremową małpę na dół ściągnąć.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt: