najprawdopodobniej cos było z nim nie tak bo i wet był bardzo zaskoczony , ze cos takiego sie stało.Dorszka pisze:To on musiał być chyba uszkodzony od początku, bo u mnie ilość wystaw, wizyt u weterynarza, obijania po różnych kątach to nie do policzenia. A i kolory ma różne, ja mam akurat ciemny, bordowy.Danusia pisze:Ale ten transporterek Pet Cargo to ja nie za bardzo polecam, kupiłam w zooplusie różowo- szary ale przy drugiej wizycie u weta wyleciały drzwiczki i się zawiasy połamały.
Jest bardzo kolorowy, trochę jak dla Barbi <lol>
Transportery
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja też mam właśnie ten ciemno bordowy z szarym i też już tyle razy się z nim obijałam i nic się nie dzieje. Musiałaś chyba trafić na jakiś uszkodzony od początku. Może był lekko pęknięty a Tobie się już całkiem rozsypały te zawiasy.Danusia pisze:najprawdopodobniej cos było z nim nie tak bo i wet był bardzo zaskoczony , ze cos takiego sie stało.Dorszka pisze:To on musiał być chyba uszkodzony od początku, bo u mnie ilość wystaw, wizyt u weterynarza, obijania po różnych kątach to nie do policzenia. A i kolory ma różne, ja mam akurat ciemny, bordowy.Danusia pisze:Ale ten transporterek Pet Cargo to ja nie za bardzo polecam, kupiłam w zooplusie różowo- szary ale przy drugiej wizycie u weta wyleciały drzwiczki i się zawiasy połamały.
Jest bardzo kolorowy, trochę jak dla Barbi <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
- asiunia0312
Ja również mam szaro- fioletowy Pet-Cargo jestem z niego bardzo zadowolona. Misia często marudzi w czasie podróży, a ten transporter przygłusza trochę jej miaukania. Czasami jak płacze w stronę kratki, słychać ją wtedy głośno i wyraźnie
Jest jej bardzo wygodnie i się niczego nie boi, bo czuje się bezpiecznie. Jest wart swojej ceny, swój kupiłam, za ok 130zl.
Polecam <ok>

Polecam <ok>
- Grażyna
- Hodowca
- Hodowla: NAGADA*PL
- Kontakt:
Porównywałam kiedyś Pet cargo szaro- fioletowy (taki mam) z różowo-szarym, który ma moja koleżanka. Zupełnie inna jakość- cieńszy plastik, a i jakość wykonania jakby inna <roll> Nawet zaczepy górne trzymają słabiej i wyginają się lekko uchwytyDanusia pisze:Ale ten transporterek Pet Cargo to ja nie za bardzo polecam, kupiłam w zooplusie różowo- szary ale przy drugiej wizycie u weta wyleciały drzwiczki i się zawiasy połamały.

Mam wrażenie, że te różowo-szare wyglądają i funkcjonują jak chińskie podróbki, chociaż cena podobna lub taka sama

Mój fioletowy dużo już zniósł i ani mu się śni rozpadać.
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja jak czasem jak muszę z małym jechać autobusem to zamówiłam z Animalii torbę ZOLUX Roadsign. Pet Cargo, mimo, że w 100% sprawdza się w wyjazdach to torba jest jednak "lżejsza" i używam jej tylko przy krótkich wyprawach :-) . Polecam torbę jakby ktoś też musiał dźwigać swojego "malucha" czasami na krótko i na krótkie dystanse <lol>
-
Ja mam oba kolory Pet Cargo- niczym poza kolorem się nie różnią, oba są rewelacyjne jakościowo. Faktem jest, że nie eksploatuję ich zbytnio- służą do przeniesienia kota do windy-->zjazd do garażu--->jazda autem--->wniesienie do gabinetu wet lub w przypadku wakacji- do pensjonatu. W domu mają wyjęte drzwiczki i są uwielbianymi budkami do spania- próbowałam kiedyś "posprzątać" i schowałam je- koty sprawiały wrażenie zdezorientowanych i wyraźnie szukały swoich domków <shock> Tak chętnie sypiają jeszcze tylko w rozecie- żadne inne kocie posłanka nie są tak atrakcyjne :-) Co ciekawe- każdy z chłopców w domu sypia w tym, w którym jeździ :-> Coś mi świta, że produkowane są jeszcze w kolorze pomarańczowym ( z szarym lub białym).
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No to będę musiała sie przełamać po tym nieudanym różowo-szarym i kupić fioletowo-szary ale to już poczekam na wystawę w Warszawie , mam teraz Ferplast Atlas Deluxe 20 z taką kratką i uważam ,ze wprawdzie dla sredniego brytka moze być ale jest niski i ta wylatujaca zamykana kratka to nieszczęśćie ,a jeszcze jak kot wyciaga łaputę przez te kratki to serce pęka .