Transportery
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Danusiu najlepiej kup sobie PetCargo gdzieś, gdzie będziesz go mogła pooglądać na miejscu. Wysyłkowo to różnie bywa, bo tymi paczkami to się raczej jak z jajkiem nie obchodzą, a potem coś może być lekko ubite, czego nie będzie widać gołym okiem, ale za moment da o sobie znać pękając w najmniej odpowiednim momencie.
- Agnieszka7714
Danusiu ja mam ten fioletowo - szary i powiem Ci, że jak dźwignę Froda, to rączka ugina się i trochę trzeszczy ale nic się z nim nie dzieje. Jeszcze ani razu nie otworzył się sam. Poza tym w domu koty eksploatują go regularnie, służy do spania i do zabawy. Często kładą się na nim od góry. A na wystawie na pewno będzie ciut tańszy niż obecnie w sklepie no i pomacasz go osobiście.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- margita
- Agilisowy Rezydent
Czy może ktoś się orientuje - czy można gdzieś dokupić same drzwiczki do transportera PET Cargo. Niestety przez własną nieuwagę połamałam i zastanawiam się czy muszę kupować nowy transporter czy może jakimś cudem można gdzieś dokupić same drzwiczki?
Sama sobie odpowiadam, że pewnie to niemożliwe - ale może ktoś już przeszedł taką drogę?
sklepy raczej nie pomogą, może prędzej przedstawiciel firmy w Polsce - ale nie znam namiarów.
Będę wdzięczna jeśli ktoś coś wie w temacie, ale raczej liczę się z zakupem nowego
Sama sobie odpowiadam, że pewnie to niemożliwe - ale może ktoś już przeszedł taką drogę?
sklepy raczej nie pomogą, może prędzej przedstawiciel firmy w Polsce - ale nie znam namiarów.
Będę wdzięczna jeśli ktoś coś wie w temacie, ale raczej liczę się z zakupem nowego

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- margita
- Agilisowy Rezydent
Jeju Dorszka jesteś "WIELKA"Dorszka pisze:http://www.zooonline.pl/produkt-Catit_D ... 0,405.html
bardzo, bardzo Ci dziękuję, ile ja się naszukałam .....
jestem bardzo wdzięczna <klaszcze> <klaszcze> <tańczy> <tańczy>
- margita
- Agilisowy Rezydent
A co myślicie o tej torbie?
http://www.petity.com/torba-transportow ... -city.html
szukam czegoś na krótkie dystanse kiedy nie mam samochodu pod ręką ...
Mój kocurro waży 7 kg i nie ukrywam, że jest mi ciężko kiedy przenoszę go w torbie na ramię, nie mówiąc już o transporterze ...
na wątku była już mowa o fajnej torbie na kółkach ale dostępnej tylko w Niemczech, ta natomiast jest do kupienia w Polsce.
Zastanawiam się tylko czy aby nie będzie dla brytka za mała?
może ktoś na forum posiada już taką ?
będę wdzięczna za dyskusję .... :-)
http://www.petity.com/torba-transportow ... -city.html
szukam czegoś na krótkie dystanse kiedy nie mam samochodu pod ręką ...
Mój kocurro waży 7 kg i nie ukrywam, że jest mi ciężko kiedy przenoszę go w torbie na ramię, nie mówiąc już o transporterze ...
na wątku była już mowa o fajnej torbie na kółkach ale dostępnej tylko w Niemczech, ta natomiast jest do kupienia w Polsce.
Zastanawiam się tylko czy aby nie będzie dla brytka za mała?
może ktoś na forum posiada już taką ?
będę wdzięczna za dyskusję .... :-)