Miot I - Borgia i Ice Lilac British Velvet*CZ
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Oby tak byłolakshmi pisze:Na tym zdjęciu nie widzę długowłosego futrzaka. Na moje laickie oko panna Ino będzie równie krótkowłosa, jak jej odpowiedniczka u mnie, czyli jedynaczka Intaki.

Ino krótkowłosa koteczka może zostać...
-
- Kontakt:
- Duduś
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Wszystko co się wydarzyło to dosłownie jak powieść brzmi .... <shock>
Dorszko i Creme w swoich decyzjaoch i poczynaniach jesteście niepowtarzalne .
I to co piszę, to w żadnym razie nie "szkleniem" jest , bo to tylko bardzo skromnie wypowiedziana prawda.
<święty>
<święty>
Radujmy się z tego co wspólnie Osiągnełyście , z tych niebieściutkich Myszek ,które dzięki Wam sobie żyją i mają kochaną i Piękną Mamusię
Cieszę się bardzo, że trafiłam na to właśnie forum i poznałam TAKIE WIELKIE OSOBY jak WY :-)
Creme jeszcze nieosobiście , ale może kiedyś ......
Dorszko dokładnie wiem,że wszycy tu chcemy krótkowłosej szylkreci ale mi te kudły na łepetynie na długowłosą dziewczyneczkę wyglądają ,
o bym się myliła <mrgreen>
Dorszko i Creme w swoich decyzjaoch i poczynaniach jesteście niepowtarzalne .
I to co piszę, to w żadnym razie nie "szkleniem" jest , bo to tylko bardzo skromnie wypowiedziana prawda.

Radujmy się z tego co wspólnie Osiągnełyście , z tych niebieściutkich Myszek ,które dzięki Wam sobie żyją i mają kochaną i Piękną Mamusię

Cieszę się bardzo, że trafiłam na to właśnie forum i poznałam TAKIE WIELKIE OSOBY jak WY :-)
Creme jeszcze nieosobiście , ale może kiedyś ......
Dorszko dokładnie wiem,że wszycy tu chcemy krótkowłosej szylkreci ale mi te kudły na łepetynie na długowłosą dziewczyneczkę wyglądają ,
o bym się myliła <mrgreen>

- asiek
- Agilisowy Rezydent
Dorota ma rację-to jest forum z wyjątkowymi ludźmi.To że Dorszka ma wielkie serce dla zwierząt i ludzi to wiadomo ,ale taki dramat jaki przeżyła Creme i jej bohaterska akcja w ratowaniu maluchów wzbudza ogromny szacunek i podziw.Teraz życzymy żeby sierotki u boku zastępczej mamy razem z Ino wyrosły na piękne i zdrowe kociaczki. <klaszcze>
- agnieszkaalex
- mimbla
- Kontakt: