Miot I - Borgia i Ice Lilac British Velvet*CZ

Zablokowany
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

mi Ino na krotkowlosa wyglada, ale Ty Dorotko znasz sie lepiej :) ja na zywo takiego LH maluszka w zyciu nie widzialam
Ino Ty sie nie wyglupiaj, juz wystarczajaco Dorszka strachow miala :) teraz czas jesc, rosnac i pieknie wygladac <ok>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Szczęka mi opadła na to co tu przeczytałam. Jesteście wspaniałe dziewczyny, aż się wierzyć nie chce, że to prawdziwa historia, a nie fikcja. Mocno trzymam kciuki za wszystkie maluszki, żeby ładnie przybierały na wadze i nie przysparzały już żadnych trosk. Mam nadzieję, że teraz już będzie coraz lepiej. Trzymam też kciuki, żeby lilaczka okazała się krótkowłosa, no i cieplutkie głaski dla Borgi, żeby szybko doszła do siebie, bo ma teraz pełne łapki roboty przy tylu kluseczkach :kotek:
bisag

Post autor: bisag »

Niesamowita historia. Przy tych dwóch nieszczęściach jest i wielkie szczęście, że to się tak zbiegło w czasie i pięć kocich istnień ma szansę na życie. Życzę żeby teraz już tylko same radosne chwile były przed wami :kotek:.
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Trzymam kciuki aby wszystko ułożyło się jak najlepiej
eve

Post autor: eve »

przykro że tak się to zaczyna :hug: oby teraz tylko do przodu, buziaczki dla maleństw :kiss:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

kinus pisze:mi Ino na krotkowlosa wyglada, ale Ty Dorotko znasz sie lepiej :) ja na zywo takiego LH maluszka w zyciu nie widzialam
Raczej spękałam, ja w każdym miocie widzę długowłose na początku, bo zanim nie wyschną, wiele z nich jest tak śmiesznie kędzierzawa. I lekarz mnie jakoś tak zmylił, bo od razu oddjąc powiedział, że chyba będzie długi włos. Potem wyschła tak nieporządnie, i wydawało się, że ma rację.

Ale teraz jak patrzę, to mam coraz więcej nadziei, że jednak będzie krótka. Zwłaszcza, że w dotyku jest cudownie szorstka. Ale wiecie jak to z sierścią - poczekamy, zobaczymy :)

Dorotko, czub nic nie znaczy, Borgia była w moim mniemaniu długowłosa na 100% przez całe dwa tygodnie - niektóre kociaki są bardzo puchate i nastroszone :)
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Próbuję się ogarnąć z Niebieskimi <strach>

Ino się załąpała, ach te znajomości... Może ruszyła, po porannym dokarmieniu utrzymuje się 140 gramów, oby ta tendencja się utrzymała!

Obrazek
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

o matko jakie szczęście w nieszczęściu...

dziewczyny patrzcie jak to wszystko się poskładało!!

sierotki maja swoją mamusie, a mamusia aż tyle kluseczek - teraz już tylko będzie dobrze

TRZYMAM KCIUKI :)
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

cud po prostu <zakochana>
Awatar użytkownika
kesja
Hodowca

Post autor: kesja »

jestem w szoku
gratuluję przytomności umysłu, zimnej krwii i umiejętności podjęcia właściwej decyzji Creme
jesteś wspaniała

Dorszko - doskonały pomysł z przygarnięciem malców przez Borgię
Zablokowany