Transportery

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

ja to mam inny gabarytowy problem. Auto mamy pół dostawcze iw sumie następne będziemy kupowac podobne, bo i miejsca z tyłu i bagażnik ogromny itd itd... No ale ostatnio pomyślałam sobie, że jak za jakiś czas byśmy chcieli kolejnego różowego kota i np kolejnego futrzaka, to ja nie wiem jak my się z dwoma fotelikami i dwoma klatkami zwierzakowymi zmieścimy do jakiegokolwiek auta, a nie wyobrażam sobie wiezienia klatek zwierzaków w bagażniku na stercie bagaży, mimo, że nasz bagażnik, to tak na prawdę częsc kabiny auta jest,a nie osobne że tak powiem pomieszczenie...
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Sonia pisze:Aga najlepszy by był wielki transporter, żeby władować wszystkie futra razem, a całość wozić na wózku <lol>
wózek to i może będę za niedługo miała, bo w brzuchu bliźniaki <lol> . Ale faktycznie, najbardziej odpowiedni do takich ciężarów będzie pet cargo. Szkoda tylko, że nie bardzo wygodny do noszenia.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Agnieszka7714 pisze:
Sonia pisze:Aga najlepszy by był wielki transporter, żeby władować wszystkie futra razem, a całość wozić na wózku <lol>
wózek to i może będę za niedługo miała, bo w brzuchu bliźniaki <lol> . Ale faktycznie, najbardziej odpowiedni do takich ciężarów będzie pet cargo. Szkoda tylko, że nie bardzo wygodny do noszenia.
Ooo naprawdę?! Nie wiedziałam. To gratuluję i trzymam kciuki za sprawne rozpakowanie <ok>
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

ja mam cos takiego
Obrazek
dwa grubasy spokojnie wejda, tylko musza sie zgadzac ze soba
mozna nosic na plecach badz jak walizke na kolkach
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Na animali teraz jest Pet Cargo w obniżonej cenie o 15%, kosztuje 135 zł teraz.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

O, wersja Kinus mi pasuje, ma usztywnione dno najwyraźniej - poszukam i dla siebie :)
Engram

Post autor: Engram »

kinus co dokładnie wpisywać w googlach żeby znaleźc taki plecaczek i czy są inne kolory niż żarówiasty róż :)?

Sonia- pet cargo można też szukać na allegro, jest jeszcze taniej.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Torba -plecak bardzo fajna , zwłaszcza jak delikatna kobieta dzwiga dwa smoki <lol>

Ale ten transporterek Pet Cargo to ja nie za bardzo polecam, kupiłam w zooplusie różowo- szary ale przy drugiej wizycie u weta wyleciały drzwiczki i się zawiasy połamały.
Jest bardzo kolorowy, trochę jak dla Barbi <lol> ,oczywiście szeroki no i otwierana góra ale co do solidności tego transportera ja mam duże zastrzeżenia.

Sonia nie wiem czy dla misków i to zadbanych wagowo będzie taki dobry , tam się wszystko telepie :-(
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

ja mam czarny :)
http://www.petgearinc.com/products.asp?cl=4
tu jest ich strona
niestety w Polsce jak na razie zakup jest niedostepny, ale jesli jakas dobra dusza w Niemczech przyjmie przesylke, to tak mozna kupowac
ja odebralam go od hodowcy wraz z Bajkiem

tyle, ze uprzedzam, on jest naprawde wielki
wymiary sa podane
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Kinus super są te transportery. Przydałby mi się taki, bo nosić Tamiego to normalnie można skrzywienia dostać, a tak na plecy albo na kółka i byłoby fajnie.

Danusiu ja mam od 3,5 roku Pet Cargo i mój jest dobry. Nic się z nim nie dzieje. Może trafiłaś na taki jakiś lichy egzemplarz, albo popsuła im się jakość. Ja w każdym razie jestem z niego zadowolona, tyle tylko, że dosyć ciężki jest do dźwigania, jak w środku ma się takiego kotleta, jak moje <mrgreen>
Zablokowany