Transportery
- Anka
- Agilisowy Rezydent
ja to mam inny gabarytowy problem. Auto mamy pół dostawcze iw sumie następne będziemy kupowac podobne, bo i miejsca z tyłu i bagażnik ogromny itd itd... No ale ostatnio pomyślałam sobie, że jak za jakiś czas byśmy chcieli kolejnego różowego kota i np kolejnego futrzaka, to ja nie wiem jak my się z dwoma fotelikami i dwoma klatkami zwierzakowymi zmieścimy do jakiegokolwiek auta, a nie wyobrażam sobie wiezienia klatek zwierzaków w bagażniku na stercie bagaży, mimo, że nasz bagażnik, to tak na prawdę częsc kabiny auta jest,a nie osobne że tak powiem pomieszczenie...
- Agnieszka7714
wózek to i może będę za niedługo miała, bo w brzuchu bliźniaki <lol> . Ale faktycznie, najbardziej odpowiedni do takich ciężarów będzie pet cargo. Szkoda tylko, że nie bardzo wygodny do noszenia.Sonia pisze:Aga najlepszy by był wielki transporter, żeby władować wszystkie futra razem, a całość wozić na wózku <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ooo naprawdę?! Nie wiedziałam. To gratuluję i trzymam kciuki za sprawne rozpakowanie <ok>Agnieszka7714 pisze:wózek to i może będę za niedługo miała, bo w brzuchu bliźniaki <lol> . Ale faktycznie, najbardziej odpowiedni do takich ciężarów będzie pet cargo. Szkoda tylko, że nie bardzo wygodny do noszenia.Sonia pisze:Aga najlepszy by był wielki transporter, żeby władować wszystkie futra razem, a całość wozić na wózku <lol>
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Torba -plecak bardzo fajna , zwłaszcza jak delikatna kobieta dzwiga dwa smoki <lol>
Ale ten transporterek Pet Cargo to ja nie za bardzo polecam, kupiłam w zooplusie różowo- szary ale przy drugiej wizycie u weta wyleciały drzwiczki i się zawiasy połamały.
Jest bardzo kolorowy, trochę jak dla Barbi <lol> ,oczywiście szeroki no i otwierana góra ale co do solidności tego transportera ja mam duże zastrzeżenia.
Sonia nie wiem czy dla misków i to zadbanych wagowo będzie taki dobry , tam się wszystko telepie
Ale ten transporterek Pet Cargo to ja nie za bardzo polecam, kupiłam w zooplusie różowo- szary ale przy drugiej wizycie u weta wyleciały drzwiczki i się zawiasy połamały.
Jest bardzo kolorowy, trochę jak dla Barbi <lol> ,oczywiście szeroki no i otwierana góra ale co do solidności tego transportera ja mam duże zastrzeżenia.
Sonia nie wiem czy dla misków i to zadbanych wagowo będzie taki dobry , tam się wszystko telepie

-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
ja mam czarny 
http://www.petgearinc.com/products.asp?cl=4
tu jest ich strona
niestety w Polsce jak na razie zakup jest niedostepny, ale jesli jakas dobra dusza w Niemczech przyjmie przesylke, to tak mozna kupowac
ja odebralam go od hodowcy wraz z Bajkiem
tyle, ze uprzedzam, on jest naprawde wielki
wymiary sa podane

http://www.petgearinc.com/products.asp?cl=4
tu jest ich strona
niestety w Polsce jak na razie zakup jest niedostepny, ale jesli jakas dobra dusza w Niemczech przyjmie przesylke, to tak mozna kupowac
ja odebralam go od hodowcy wraz z Bajkiem
tyle, ze uprzedzam, on jest naprawde wielki
wymiary sa podane
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Kinus super są te transportery. Przydałby mi się taki, bo nosić Tamiego to normalnie można skrzywienia dostać, a tak na plecy albo na kółka i byłoby fajnie.
Danusiu ja mam od 3,5 roku Pet Cargo i mój jest dobry. Nic się z nim nie dzieje. Może trafiłaś na taki jakiś lichy egzemplarz, albo popsuła im się jakość. Ja w każdym razie jestem z niego zadowolona, tyle tylko, że dosyć ciężki jest do dźwigania, jak w środku ma się takiego kotleta, jak moje <mrgreen>
Danusiu ja mam od 3,5 roku Pet Cargo i mój jest dobry. Nic się z nim nie dzieje. Może trafiłaś na taki jakiś lichy egzemplarz, albo popsuła im się jakość. Ja w każdym razie jestem z niego zadowolona, tyle tylko, że dosyć ciężki jest do dźwigania, jak w środku ma się takiego kotleta, jak moje <mrgreen>