Transportery

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jennefer

Re: Transportery

Post autor: Jennefer »

Hej Cioteczki i Wujkowie ;)
Mam do Was pytanko: czy w Pet Cargo mozna calkowicie zdjac drzwiczki, zeby kotka mogla korzystac z niego w domu?
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Można wyjąć je z zawiasów bez problemu.
Kup PetCargo. Ja polecam z całego serca.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Spokojnie można drzwiczki wyciągnąć. Ja też mam w domu drzwiczki schowane, a transporter sobie stoi i kotka sobie w nim poleguje :-)
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

U mnie tak samo wyjęte :ok:
Awatar użytkownika
Jennefer

Ehh jeszcze nie mam Kotka a juz jestem zrujnowana <mrgreen> No dobra, skoro jest taki praktyczny i wytrzymaly to lepiej doplacic troche wiecej niz potem kupowac drugi :) Tak jak z drapakiem ;)
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

Jennefer poszukaj dobrze w necie, ja rok temu zapłaciłam za Pet Cargo 115 zł :ok:
Awatar użytkownika
Jennefer

Ok poszukam :) Mieszkam w Irlandii i myslalm zrobic wieksze zakupy na niemieckim zooplusie, tam kosztuje jakies 36 euro, a u nas w Irlandii w sklepie kosztuje 65 euro !! Wiec roznica jest spora. Ale z zooplusa przesylke bede miala darmowa z uwagi na wieksze zakupy wiec moze i tak kupie wlasnie tam.
Aleks_1
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Aleks_1 »

Ja tam preferują proste rozwiązania :) najlepsze transporterki to te tradycyjne kwadratowe albo lekko zaokrąglone, ew. torby :) Transporterek proplana spokojnie może stać rozłożony z otwartymi drzwiczkami i odsłoniętymi bokami.
nie ma problemów z myciem, nie ma brudu w jakiś dziwnych zakamarkach.
Ale to kwestia gustu :)
Awatar użytkownika
alillah

Post autor: alillah »

Ja mam torbę i jestem z niej bardzo zadowolona. Raz w miesiącu jadę z kotkiem pociągiem na weekend do rodziców i nie ma żadnych problemów - torba z kotem na ramię i w drogę <mrgreen> Różnie to w pociągach bywa, czasem nie mam gdzie postawić torby z kotem i wtedy ładuję sobie ją na kolana - raczej ciężko byłoby mi to zrobić z typowym plastikowym transporterem.
Awatar użytkownika
Jennefer

Wczoraj w sklepie widzialam na "wlasne oczy" ten transporter http://www.zooplus.pl/shop/koty/transpo ... ota/316570 tylko,ze w innym kolorze i okazala sie bardzo zle wykonana! Plastik byl bardzo cienki i balabym sie przenosic w nim wiekszego kota.
Zablokowany