Zapomniałam dodać, iż transporter Comfy Bella Trio jest wyłożony bardzo miłym w dotyku polarem, który można odpiąć, przez co robi się głębszy i jest w nim więcej miejsca

i jak się sprawdza ten transporter? bo ja też zamówiłam taki?Aleks_1 pisze:zamówiłam ten zoocomfort
yamaha pisze:Transporter jak najbardziej ODPOWIEDNI, tak.
Podczas podrozy koty rzadko jedza i pija, a praktycznie NIGDY sie nie zalatwiaja.
Mozesz przewidziec troche chrupek, ale nie zamartwiaj sie jesli kotek ich nie ruszy.
Wode moze troche pic, jak nie, to przy 9 godzinnej trasie mozesz dac do pyszcza strzykawka, oczywiscie nie hektolitrami.
Na wszelki wypadek radze w transporterze na spod wlozyc podklad wchlaniajacy (dostepny w kazdej aptece), gdyby sie kotu siknelo (w co nie bardzo wierze), bedzie latwo go wyjac i zastapic czystym.
Na kupe bym zupelnie nie liczyla.
Pozdrawiam
czyli Pet Cargo byś polecała ? wystarczająca jest w nim wentylacja ?? bo tak jak pisałam ten plastik mnie przeraża nieco w drzwiczkach a niuńka będzie z nami jeździćkinus pisze:mam oba,
po 10 latach ta kratka mi lekko rdzewieje
z Pet Cargo teoretycznie nie dzieje się nic, mi się drzwiczki wyłamały, ale to z winy fachowców, którzy mi dom remontowali