Transportery

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Transportery

Post autor: Miss_Monroe »

Piszę sprostowanie <oops> , gdy prawidłowo zapniemy transporter (czytajcie mój Witek ) jest on sztywny. Tylko nadal mnie zastanawiają te dwa patyki, a dokładnie to, gdzie mam je wsadzić <lol> . Bentley właśnie śpi w nowym transporterze, także jemu odpowiada, a to najważniejsze.

Zapomniałam dodać, iż transporter Comfy Bella Trio jest wyłożony bardzo miłym w dotyku polarem, który można odpiąć, przez co robi się głębszy i jest w nim więcej miejsca :ok: . Przed chwilą to odkryłam... no dobrze, mój mąż <lol>
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

troche odkurzę temat :-)
Aleks_1 pisze:zamówiłam ten zoocomfort :)
i jak się sprawdza ten transporter? bo ja też zamówiłam taki?
Awatar użytkownika
Kathi

Post autor: Kathi »

Witam!
zastanawiam sie nad transporterem wyczytalam na forum ze dobre wymiary to 55x36x35cm.
Ale moje pytanie chodzi o to czy ten transporter o tych wymiarach 40 x 38 x 61 cm.
http://www.czterylapki.pl/kot/akcesoria ... 2074152809
będzie odpowiedni na dłuuuugie podróże samochodem? Na około 7 do 9 godzin.
Jeszcze jedno pytanie wiem ze na tak długie trasy to trzeba miec jedzenie i picie a co z reszta? Np. siusiu lub kupka? Jak to rozwiązać?

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

;-)) Transporter jak najbardziej ODPOWIEDNI, tak.
Podczas podrozy koty rzadko jedza i pija, a praktycznie NIGDY sie nie zalatwiaja.
Mozesz przewidziec troche chrupek, ale nie zamartwiaj sie jesli kotek ich nie ruszy.
Wode moze troche pic, jak nie, to przy 9 godzinnej trasie mozesz dac do pyszcza strzykawka, oczywiscie nie hektolitrami.

Na wszelki wypadek radze w transporterze na spod wlozyc podklad wchlaniajacy (dostepny w kazdej aptece), gdyby sie kotu siknelo (w co nie bardzo wierze), bedzie latwo go wyjac i zastapic czystym.
Na kupe bym zupelnie nie liczyla.
Pozdrawiam ;-))
Awatar użytkownika
Kathi

Post autor: Kathi »

yamaha pisze:;-)) Transporter jak najbardziej ODPOWIEDNI, tak.
Podczas podrozy koty rzadko jedza i pija, a praktycznie NIGDY sie nie zalatwiaja.
Mozesz przewidziec troche chrupek, ale nie zamartwiaj sie jesli kotek ich nie ruszy.
Wode moze troche pic, jak nie, to przy 9 godzinnej trasie mozesz dac do pyszcza strzykawka, oczywiscie nie hektolitrami.

Na wszelki wypadek radze w transporterze na spod wlozyc podklad wchlaniajacy (dostepny w kazdej aptece), gdyby sie kotu siknelo (w co nie bardzo wierze), bedzie latwo go wyjac i zastapic czystym.
Na kupe bym zupelnie nie liczyla.
Pozdrawiam ;-))

Dziękuje bardzo!
:)
Awatar użytkownika
Hebe
Kontakt:

Post autor: Hebe »

Zastanawiam się nad transporterkiem, wpadły mi dwa w oko z czego mam nieco wątpliwości do tych plastikowych drzwiczek w pet cargo ale może nie słusznie.... <oops> możecie coś doradzić ?

Obrazek
Obrazek
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

mam oba,
po 10 latach ta kratka mi lekko rdzewieje
z Pet Cargo teoretycznie nie dzieje się nic, mi się drzwiczki wyłamały, ale to z winy fachowców, którzy mi dom remontowali
Awatar użytkownika
Hebe
Kontakt:

kinus pisze:mam oba,
po 10 latach ta kratka mi lekko rdzewieje
z Pet Cargo teoretycznie nie dzieje się nic, mi się drzwiczki wyłamały, ale to z winy fachowców, którzy mi dom remontowali
czyli Pet Cargo byś polecała ? wystarczająca jest w nim wentylacja ?? bo tak jak pisałam ten plastik mnie przeraża nieco w drzwiczkach a niuńka będzie z nami jeździć
nad morze także chciałabym jej zapewnić maximum komfortu na te parę godzin
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Pet Cargo mam ponad dwa lata i te plastikowe drzwiczki wydają mi się dość mocne, a kilka razy dość mocno uderzyłam nimi o ścianę, czy drzwi auta <oops> . Wiem, że w razie "wypadku" można je dokupić za ok. 40 złotych. Nie pamiętam w jakim to sklepie, jeśli ktoś by chciał, to mogę poszukać. Transporter ma bardzo dobrą wentylację, przez te zaprezentowane na zdjęciach szpary po obu bokach transportera i przodzie.
Awatar użytkownika
Hebe
Kontakt:

dziękuje :-)
Zablokowany