DORSZKA chyba mnie zle zrozumialas !!
Ja tylko napisalam ze INO nie wazy zle jak na swoj wiek. Sugerowalam sie waga i data jaka podalas strone wczesniej. I nie masz sie czym martwic.
Za przyklad podalam wlasnie moje kocieta i ich wagi wlasnie w tym wieku ktore byly nizsze. Mysle ze u mnie to zwiazane bylo i jest z tym ze kocieta bardzo pozno zaczely jesc stale rzeczy ( kocurek nadal je tylko nabial ). Pisalam o tym wszystkim na swoim watku.
Dlatego uwazam ze nie masz sie co martwic tak jak z tym LH u INO na poczatku i tylko o to mi chodzilo.
Ale ponieważ i we mnie, jak czytam takie posty odzywa się krnąbrna i rogata strona mojej duszy, ta ciemna strona mocy
Chyba jednak sie odzywa i to zupelnie nie potrzebnie
Ino w tej chwili waży 902 gramy, jest w wieku 7 tygodni i 4 dni -
To nie wiem skad mi sie wziela tamta waga tez bardzo przyzwoita. A ta ktora podajesz teraz jest rewelacyjna jak na ten wiek.
Co do wygladu Ino to tez sie nie martw. Dla jednych sedziow liczy sie przede wszystkim budowa,glowa,ucho i oko a dla innych dlugosc i wybarwienie siersci. Jak wiesz co sedzia i wystawa to inna ocena tego samego kota i raz kot ma BIS a raz EX 3.
Wiec nie przesadzaj i nie mow ze kotka bedzie robic za tlo bo ja juz nie jedno widzialam
Co do mojej kotki to ja ja tylko znam na razie z fotografi i meili. Jarmila napisala mi ze wazy ponad 1500 g i je juz wszystko. Kotki na oczy nie widzialam - widziala ja tylko CREME
Dla mnie to tez nowe doswiadczenie BRI j - nigdy nie mialam tego koloru w miotach.
Ty mozesz swoja ogladac na codzien. Ja swoja zobacze przy odbiorze i musze wierzyc i ufac hodowcy. Wiadomo ze nie ma kota doskonalego i pewnie i moja ma cos nie tak np. ucho czy czolo ( ja np. uwazam ze to moglaby miec lepsze ). Przynajmniej na zdjeciach.
Ja w każdym razie do tych zawodów nie staję.
Czesto tak mowisz a potem okazuje sie ze BIV,NOM BIS i BIS. Wiec glowa do gory i pewnie gdzies sie spotkamy jak z kremowymi kotami.
Ino waży już 755 gramów, nadal wydaje mi się chudziutka, ale może to wróży dużą kotkę
To jest post ktory spowodowal nie potrzebne zamieszanie !!