No, teraz to się dopiero zmartwiłam. Pani Dorotko, cokolwiek się wydarzyłoDorszka pisze:Napiszę później, teraz jeszcze za ciężko, ale wszyscy żyjemy, nie martwcie się. Zresztą, zawsze mówię, że ja niezniszczalna jestem <diabeł>

No, teraz to się dopiero zmartwiłam. Pani Dorotko, cokolwiek się wydarzyłoDorszka pisze:Napiszę później, teraz jeszcze za ciężko, ale wszyscy żyjemy, nie martwcie się. Zresztą, zawsze mówię, że ja niezniszczalna jestem <diabeł>
Ja również...ozon pisze:No, teraz to się dopiero zmartwiłam. Pani Dorotko, cokolwiek się wydarzyłoDorszka pisze:Napiszę później, teraz jeszcze za ciężko, ale wszyscy żyjemy, nie martwcie się. Zresztą, zawsze mówię, że ja niezniszczalna jestem <diabeł>
Dopiero doczytałam Twój post. Jak się cieszę, że jeszcze ktoś przy mnie trwa <lol> Bo ja czekam na wysyp, ale na razie nie potrafię dostrzec koszyka na te jajka <lol> Tak że pełną klęskę ogłoszę dopiero, jak będzie wszystko na wierzchu <mrgreen>kinus pisze:no naprawdę śliczna dziewczynka z niej
Zawsze wiedziałam, że mnie NIE LUBISZ <diabeł>Mysza pisze:pięęęęęękny bikolorek czekoladowy <zakochana>