Żwirek

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Re: Żwirek

Post autor: Dorszka »

Mago pisze:A czy nadal dobrze pochłania zapachy z kuwety?
Na pewno gorzej, ja mam kotów więcej, i zauważam różnicę od poprzedniej partii.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Jeszcze ja swoje 3 grosze dorzucę <lol>

Ja teraz sama obrabiam kociaki ,a ponieważ Kolorek sika za pół hodowli pojemnik LitterLocker na urobek muszę co 3 zmieniać właśnie dzisiaj to zrobiłam i cuchnie okropnie zapachu pudru brak zupełnie , kolor żwirku beżowy z maleńką ilością niebieskich ziarenek bardzo się pogorszyło tylko bardzo ładnie się zbryla i bezproblemowo wyciąga z kuwety <roll> i znowu coś nie tak <wsciekly>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

a Ja w sobotę dostałam nowy żwirek - i przez worek (nie odpakowałam jeszcze) wygląda tak samo jak poprzedni, ufff....
eweli

Post autor: eweli »

madziulam2 pisze:a Ja w sobotę dostałam nowy żwirek - i przez worek (nie odpakowałam jeszcze) wygląda tak samo jak poprzedni, ufff....
a czy mogłabyś sprawdzić numer partii produkcyjnej ( z boku worka, czarna czcionka, małym drukiem - kiepsko widoczne)
ciągle mam nadzieję, że to nie są zmiany na stałe, tylko wada części wyprodukowanego żwirku
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Dziewczyny ja jakiś czas temu wróciłam do Cat best eko + z powodu golaska w naszym domu i jestem z niego naprawdę zadowolona :-)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Ja bym nie chciała wracać, nawet jeżeli Cat best zbryla doskonale. Moje futra uwielbiają drobny piaseczek :((((
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Mago pisze:Ja bym nie chciała wracać, nawet jeżeli Cat best zbryla doskonale. Moje futra uwielbiają drobny piaseczek :((((

Ja też :(((( i moje futra tym bardziej by nie chciały przecież Kalutek lubi leżakować od czasu do czasu na piaseczku <lol>

Wczoraj do mnie doszła po 6 dniach paka z Zooplusa , zrobiłyśmy większe zamówienie różności oczywiście dwa wory żwirku GG Master też , tym razem paka jechała z Niemiec z Neuenstein i żwirek jest taki jak powinien być.
Jak zamawiam żwirek sam dwa wory ( co robię dość często mając nerkowca) to z reguły mam następnego dnia w Warszawie ,a paka jedzie z Wrocławia albo Poznania <roll> może tu jest pies pogrzebany :brzydal: :ok: wszystko zależy z którego magazynu jedzie zamówienie :-)
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

My dostaliśmy żwirek tydzień temu i jest O.K , paczka szła z Wrocławia .
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Danusiu a gdzie jest napisane skąd jest paczka?

No i nie wiem czy <offtopic> ale co ile wymieniacie żwirek w kuwecie tak całkowicie z myciem kuwety?
U nas jest już 2 tydzień i nie śmierdzi, jest wizualnie czysty ... a zawsze co tydzień wymieniałam. Może ja nadgorliwa jestem <mrgreen>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Elwiro to zależy od ilości kuwet w domu i ilości kotów u mnie musowo raz na tydzień całokwite mycie i wymiana :-)
Zablokowany