Żwirek

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Żwirek

Post autor: Miss_Monroe »

Bentley bardzo lubi żwirek betonitowy i przyjął Extreme Classic tak samo dobrze jak GG Master. Wydaje mi się, że nawet nie zauważył różnicy. Grunt, aby było można porządnie pokopać <lol> , zauważyłam, że żwirek wówczas wcale nie pyli co mnie ogromnie zaskoczyło.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Ja wieczorem będę wymieniać żwirek w kuwetach właśnie na ten nowy Extreme Classic tylko o zapachu pudru i o moich wrażeniach oczywiście napisze , natomiast tak na oko i jako budowlaniec <lol> oceniam go jako żwirek który ma zdecydowanie większy ciężar właściwy.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Danusia pisze: (...) tak na oko i jako budowlaniec <lol> oceniam go jako żwirek który ma zdecydowanie większy ciężar właściwy.
To właśnie miałam na myśli, jak ładnie i technicznie to ubrałaś, Danusiu <lol> Dlatego pewnie mniej pyli.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Danusiu, bo też opakowanie ma 15 kg, a GG 14 kg <mrgreen>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Sonia pisze:Danusiu, bo też opakowanie ma 15 kg, a GG 14 kg <mrgreen>
Ale worek jest ciut mniejszy :ok: i w sumie żwirku mniej ;-)) <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Danusia pisze:
Sonia pisze:Danusiu, bo też opakowanie ma 15 kg, a GG 14 kg <mrgreen>
Ale worek jest ciut mniejszy :ok: i w sumie żwirku mniej ;-)) <mrgreen>
A to tego nie wiem, bo go w realu nie widziałam.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Ano inspektor nadzoru z miarką po budowie nie gania <mrgreen> ma ją w oczach ( musi bo by go zjedli <lol> )
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Ja to bym chciała aby GG się Magnusowi do portek nie przyklejał. Jak się tłumaczy chłopczykowi żeby nie siadał przy siusianiu? <shock> <lol>

Czy któryś z Waszych kotów też tak ma? Czy ten drobniejszy żwirek faktycznie się mniej przykleja do doopki? <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Fusiu gdy jest gruba warstwa żwirku teoretycznie żwirek nie powinien się przyklejać , u Kali się to sprawdza , a Koloruś niby przerób ma niesamowity ,że czasami tego żwirku bardzo dużo nie ma ,a dupka jest bez żwirku tylko mokra ,wiec już nie wiem jak to jest <roll> :-)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Wymieniłam przed chwilą w obu kuwetach żwirek na nowy Extreme Classic o zapachu pudru .
Jak dla mnie w ogóle się nie pyli - od tej strony idealny , ziarenka są bardziej zwarte o ciut większej średnicy niż GG Master, zupełnie bezzapachowe :-///// .

Postawiłam świeżutką kuwetę i w tej samej chwili <roll> Kalutka weszła do kuwety :ok: .
Jej wrażenia muszą być chyba bardzo pozytywne <lol> bo zrobiła spore siusiu i :brzydal: kupkę do tej czyściutkiej kuwetki .
Żwirek bardzo ładnie się zbryla bezproblemowo wyjmuje z kuwety ,a zapach tego urobku jak dla mnie mydło z PRL-u za 80 groszy takiej ostrej świeżości <lol> za pieruna zapachu pudru dziecięcego nie czuje .
Kupka też spoko .
Jak będzie dalej zobaczymy :-? będziemy porównywać :ok: z GG Master.
Zablokowany