Khaleesi & Mordimer
- Angee
Re: Khaleesi
Kiciunia w lodówce wymiata <shock> . Gdzie jak gdzie, ale w lodówce brytka jeszcze nie widziałam <lol>
- Karola
Gdzie jakieś nowe zdjątka, ja się zapytowywuję? pogoda ładna, słoneczko świeci, nic tylko focic kicię!
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ależ proszę Cię bardzo!Karola pisze:Gdzie jakieś nowe zdjątka, ja się zapytowywuję? pogoda ładna, słoneczko świeci, nic tylko focic kicię!
Oto Khaleesi skąpana w promieniach słońca oraz Khaleesi oglądająca wielki pożar...
A wieczorem wrzucę zdjęcie Khaleesi polującej na muchę. Nie wiedziałam, że nasz kot może być taki długi.... ;)
- Karola
Ta wisząca łapa... <rotfl> <rotfl> <rotfl> Boska!
- Jennefer
Śliczna Księżniczka <serce>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Nasza kotka jest z tych niemiauczących, popiszczy czasem jak się domaga uwagi, czasem pogada... ale miauczącej to jej jeszcze nie słyszałam. Aż tu dzisiaj.... wracamy z pracy i jeszcze na schodach usłyszeliśmy normalne głośne miauczenie! Oczywiście stała przy samych drzwiach...
Khaleesi codziennie nas wita na progu, więc to nie było dziwne, ale że tak nas usłyszała? Psy tak robią, nie koty! ;)
Khaleesi codziennie nas wita na progu, więc to nie było dziwne, ale że tak nas usłyszała? Psy tak robią, nie koty! ;)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Aniołka widocznego na ostatnim zdjęciu już nie ma ;) Nie umiał latać.... ;)
- Jennefer
Moniq nie strasz ludzi! Przez chwilę nie zaskoczyłam i pomyślałam o najgorszym a potem dopatrzyłam sie na zdjęciu aniołka ! <shock>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Jennefer pisze:Moniq nie strasz ludzi! Przez chwilę nie zaskoczyłam i pomyślałam o najgorszym a potem dopatrzyłam sie na zdjęciu aniołka ! <shock>
<strach> o kurka, sorry! nawet mi to przez myśl nie przeszło....Aż się zestresowałam teraz
<oops>
- yamaha
- Genius Loci
Tez cos <hm>MoniQ pisze:Aniołka widocznego na ostatnim zdjęciu już nie ma ;) Nie umiał latać.... ;)
Kotek nie mogl tego wiedziec, przeciez aniolek wyraznie MA SKRZYDLA <rotfl>