kot Horacy
- yamaha
- Genius Loci
Re: kot Horacy
Witaj, Slodziaku
Juz widze, jak za miesiac/dwa ten brzeg wanny starcza na.... raptem jedna lapute
Juz widze, jak za miesiac/dwa ten brzeg wanny starcza na.... raptem jedna lapute
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
A ja w weekend widziałam na wystawie inne fajne 2 czekoladensy z Kebri; tatuś i syn (chyba Gucio)
Cześć Horacy, witaj na forum
Cześć Horacy, witaj na forum
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Witaj śliczny koteczku ,ale masz fajne wielkie oczęta , jak Liluszka fakt
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
- ludzki77
Chyba coś w tym jest Horacy zyskał u domowników tytuł/funkcję "Inspektor ds. żywienia" , bo choćby spał najtwardszym snem i był gdzieś na samym końcu mieszkania to jak, ktoś przychodzi do kuchni zrobić sobie coś do jedzenia, choćby szedł najciszej jak się da to Horacy w ciągu 5 minut się zjawi skontrolować co tutaj się zjada.
Czy wasze koty też tak mają?
Gucio to chyba przyrodni brat Horacego bo jest miesiąc starszy. Też mieliśmy okazję się z nim pobawić, ale akurat Horacy postanowił nas wybrać ;)
W weekend postaram się wkleić nowe zdjęcia.
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Aż 5 minut??? Łaskawca Ja już umiem przygotować sobie kanapki i je zjeść w 3 minutyludzki77 pisze: ↑04 gru 2017, 23:10 Horacy zyskał u domowników tytuł/funkcję "Inspektor ds. żywienia" , bo choćby spał najtwardszym snem i był gdzieś na samym końcu mieszkania to jak, ktoś przychodzi do kuchni zrobić sobie coś do jedzenia, choćby szedł najciszej jak się da to Horacy w ciągu 5 minut się zjawi skontrolować co tutaj się zjada.
Czy wasze koty też tak mają?
Byle dużoW weekend postaram się wkleić nowe zdjęcia.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja to tylko zdążę nóż z szuflady wyciągnąć, to już mam na blacie przy desce do krojenia asystenta i wyłudzacza masełka
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
U nas krojenie surowego mięska, na ogół łososia czy kurczaka powoduje teleport Eris pod moje nogi w 10 sekund
- asiak
- Agilisowy Rezydent
U mnie otwarcie chlebaka = Kacperek na blacie
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Mój Don ociera mi się o nogi i to tyle ;) on nie lubi jeść tego co ja ,czasem dam mu powąchać i na tym się kończy bo kot nie jest zainteresowany , no chyba że to ser lub serek topiony