kot Horacy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Re: kot Horacy

Post autor: MoniQ »

Nigdy nie przepraszaj za dużą liczbę zdjęć :lol: :lol: :lol:
Horacy wygląda tak mięciutko, że mam ochotę go pogłaskać przez monitor :) :kotek: :milosc: Śliczności :) :serce: :milosc:
Awatar użytkownika
ludzki77

Post autor: ludzki77 »

Z okazji zbliżającego się nowego roku Ja i Horacy chcielibyśmy wszystkim forumowiczom oraz ich brytusiom złożyć moc życzeń i wszystkiego najlepszego.

Przy okazji nowa porcja sylwestrowych zdjęć.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ekspress to jest ulubione miejsce w kuchni Horacego :)

Tak swoją drogą to nie wiedziałem, że koty mają taką "moc" w ogonie :) Ostatnio mieliśmy mały "wypadek" Horacy chciał wskoczyć na parapet z szafki. Ja akurat coś tam chciałem wsadzić i położyłem rękę jak Horacy się szykował do skoku. On tego nie zauważył, a moja ręka dostała się w zasięg jego ogona, skok się nie udał :( ale jak mnie pacnął wtedy ogonem to poczułem konkretnie na swojej ręce jak by mi ktoś zdrowo czymś przyłożył ;)
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Szczęśliwego nowego roku , śliczny kotek czekoladka słodka :milosc: :milosc: :milosc:
Awatar użytkownika
teodor

Post autor: teodor »

ludzki77 pisze: 31 gru 2017, 16:09 Z okazji zbliżającego się nowego roku Ja i Horacy chcielibyśmy wszystkim forumowiczom oraz ich brytusiom złożyć moc życzeń i wszystkiego najlepszego.
I da Was wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! :taniec:
ludzki77 pisze: 31 gru 2017, 16:09 Tak swoją drogą to nie wiedziałem, że koty mają taką "moc" w ogonie :) Ostatnio mieliśmy mały "wypadek" Horacy chciał wskoczyć na parapet z szafki. Ja akurat coś tam chciałem wsadzić i położyłem rękę jak Horacy się szykował do skoku. On tego nie zauważył, a moja ręka dostała się w zasięg jego ogona, skok się nie udał :( ale jak mnie pacnął wtedy ogonem to poczułem konkretnie na swojej ręce jak by mi ktoś zdrowo czymś przyłożył ;)
Ogony mają mocne i bardzo sprawne. Miałem podobną sytuację i też mocno się zdziwiłem :facepalm:
Piękny ten Twój czekoladek :kotek:
Ile ma "latek"? Nasz urodzony 4. 09. więc pewnie blisko?
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Piękny Horacy, do tego kawę zrobi, tosty upiecze, taki kot to skarb :kotek: :milosc:

Szczęśliwego Nowego Roku :winko:
Awatar użytkownika
ludzki77

teodor pisze: 01 sty 2018, 18:06
ludzki77 pisze: 31 gru 2017, 16:09 Z okazji zbliżającego się nowego roku Ja i Horacy chcielibyśmy wszystkim forumowiczom oraz ich brytusiom złożyć moc życzeń i wszystkiego najlepszego.
I da Was wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! :taniec:
ludzki77 pisze: 31 gru 2017, 16:09 Tak swoją drogą to nie wiedziałem, że koty mają taką "moc" w ogonie :) Ostatnio mieliśmy mały "wypadek" Horacy chciał wskoczyć na parapet z szafki. Ja akurat coś tam chciałem wsadzić i położyłem rękę jak Horacy się szykował do skoku. On tego nie zauważył, a moja ręka dostała się w zasięg jego ogona, skok się nie udał :( ale jak mnie pacnął wtedy ogonem to poczułem konkretnie na swojej ręce jak by mi ktoś zdrowo czymś przyłożył ;)
Ogony mają mocne i bardzo sprawne. Miałem podobną sytuację i też mocno się zdziwiłem :facepalm:
Piękny ten Twój czekoladek :kotek:
Ile ma "latek"? Nasz urodzony 4. 09. więc pewnie blisko?
Horacy jest z 15 sierpnia 2017 , więc wiek bardzo podobny, dwa tygodnie różnicy to prawie jak rodzeństwo :lol:
Awatar użytkownika
ludzki77

I sylwester minął bardzo fajnie. Wyszło, że Horacy wcale się fajerwerków nie boi. Chodził od okna do okna i oglądał co tam takiego kolorowego za oknem widać :) A wczoraj gdzieś koło północy zaglądał w okno i patrzył na mnie i sobie miauczał. Czyżby chciał kolejnego występu?

:kciuki:
Awatar użytkownika
Charlotte

Post autor: Charlotte »

Moja Niunia też się nie bała :mrgreen: Nie boi się dźwięków, które słyszy raz w roku, ale boi się odkurzacza, który słyszy zdecydowanie częściej :lol:
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Moja Erisia podobnie, pojedyncze fajerwerki ciekawe, większa ilość może trochę męcząca, ale nic strasznego. Za to odkurzacz to Potwór :)
Słodziutki czekoladek, Wam również życzymy najlepszego w Nowym Roku :)
Awatar użytkownika
ludzki77

Dawno tutaj nie zaglądałem. Dziękuje wszystkim za komentarze..
Z okazji urodzin 6 miesięcy Horacego, które były wczoraj wklejam kilka nowych zdjęć

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mam pytanie czy wasze koty też lubią drapać torby plecaki, z którymi wychodzicie z domu? Bo Horacy bierze się za drapanie tylko tych plecaków toreb, które widzi jak z nimi wychodzimy :) No i ciekawostka, też uwielbia siadać w tych miejscach, w których ktoś siedział przed chwilą , np jak na zdjęciu na fotelu.
Zablokowany