kot Horacy
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: kot Horacy
Nigdy nie przepraszaj za dużą liczbę zdjęć
Horacy wygląda tak mięciutko, że mam ochotę go pogłaskać przez monitor Śliczności
Horacy wygląda tak mięciutko, że mam ochotę go pogłaskać przez monitor Śliczności
- ludzki77
Z okazji zbliżającego się nowego roku Ja i Horacy chcielibyśmy wszystkim forumowiczom oraz ich brytusiom złożyć moc życzeń i wszystkiego najlepszego.
Przy okazji nowa porcja sylwestrowych zdjęć.
Ekspress to jest ulubione miejsce w kuchni Horacego
Tak swoją drogą to nie wiedziałem, że koty mają taką "moc" w ogonie Ostatnio mieliśmy mały "wypadek" Horacy chciał wskoczyć na parapet z szafki. Ja akurat coś tam chciałem wsadzić i położyłem rękę jak Horacy się szykował do skoku. On tego nie zauważył, a moja ręka dostała się w zasięg jego ogona, skok się nie udał ale jak mnie pacnął wtedy ogonem to poczułem konkretnie na swojej ręce jak by mi ktoś zdrowo czymś przyłożył ;)
Przy okazji nowa porcja sylwestrowych zdjęć.
Ekspress to jest ulubione miejsce w kuchni Horacego
Tak swoją drogą to nie wiedziałem, że koty mają taką "moc" w ogonie Ostatnio mieliśmy mały "wypadek" Horacy chciał wskoczyć na parapet z szafki. Ja akurat coś tam chciałem wsadzić i położyłem rękę jak Horacy się szykował do skoku. On tego nie zauważył, a moja ręka dostała się w zasięg jego ogona, skok się nie udał ale jak mnie pacnął wtedy ogonem to poczułem konkretnie na swojej ręce jak by mi ktoś zdrowo czymś przyłożył ;)
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Szczęśliwego nowego roku , śliczny kotek czekoladka słodka
- teodor
I da Was wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Ogony mają mocne i bardzo sprawne. Miałem podobną sytuację i też mocno się zdziwiłemludzki77 pisze: ↑31 gru 2017, 16:09 Tak swoją drogą to nie wiedziałem, że koty mają taką "moc" w ogonie Ostatnio mieliśmy mały "wypadek" Horacy chciał wskoczyć na parapet z szafki. Ja akurat coś tam chciałem wsadzić i położyłem rękę jak Horacy się szykował do skoku. On tego nie zauważył, a moja ręka dostała się w zasięg jego ogona, skok się nie udał ale jak mnie pacnął wtedy ogonem to poczułem konkretnie na swojej ręce jak by mi ktoś zdrowo czymś przyłożył ;)
Piękny ten Twój czekoladek
Ile ma "latek"? Nasz urodzony 4. 09. więc pewnie blisko?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Piękny Horacy, do tego kawę zrobi, tosty upiecze, taki kot to skarb
Szczęśliwego Nowego Roku
Szczęśliwego Nowego Roku
- ludzki77
Horacy jest z 15 sierpnia 2017 , więc wiek bardzo podobny, dwa tygodnie różnicy to prawie jak rodzeństwoteodor pisze: ↑01 sty 2018, 18:06I da Was wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!Ogony mają mocne i bardzo sprawne. Miałem podobną sytuację i też mocno się zdziwiłemludzki77 pisze: ↑31 gru 2017, 16:09 Tak swoją drogą to nie wiedziałem, że koty mają taką "moc" w ogonie Ostatnio mieliśmy mały "wypadek" Horacy chciał wskoczyć na parapet z szafki. Ja akurat coś tam chciałem wsadzić i położyłem rękę jak Horacy się szykował do skoku. On tego nie zauważył, a moja ręka dostała się w zasięg jego ogona, skok się nie udał ale jak mnie pacnął wtedy ogonem to poczułem konkretnie na swojej ręce jak by mi ktoś zdrowo czymś przyłożył ;)
Piękny ten Twój czekoladek
Ile ma "latek"? Nasz urodzony 4. 09. więc pewnie blisko?
- ludzki77
I sylwester minął bardzo fajnie. Wyszło, że Horacy wcale się fajerwerków nie boi. Chodził od okna do okna i oglądał co tam takiego kolorowego za oknem widać A wczoraj gdzieś koło północy zaglądał w okno i patrzył na mnie i sobie miauczał. Czyżby chciał kolejnego występu?
- Charlotte
Moja Niunia też się nie bała Nie boi się dźwięków, które słyszy raz w roku, ale boi się odkurzacza, który słyszy zdecydowanie częściej
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Moja Erisia podobnie, pojedyncze fajerwerki ciekawe, większa ilość może trochę męcząca, ale nic strasznego. Za to odkurzacz to Potwór
Słodziutki czekoladek, Wam również życzymy najlepszego w Nowym Roku
Słodziutki czekoladek, Wam również życzymy najlepszego w Nowym Roku
- ludzki77
Dawno tutaj nie zaglądałem. Dziękuje wszystkim za komentarze..
Z okazji urodzin 6 miesięcy Horacego, które były wczoraj wklejam kilka nowych zdjęć
Mam pytanie czy wasze koty też lubią drapać torby plecaki, z którymi wychodzicie z domu? Bo Horacy bierze się za drapanie tylko tych plecaków toreb, które widzi jak z nimi wychodzimy No i ciekawostka, też uwielbia siadać w tych miejscach, w których ktoś siedział przed chwilą , np jak na zdjęciu na fotelu.
Z okazji urodzin 6 miesięcy Horacego, które były wczoraj wklejam kilka nowych zdjęć
Mam pytanie czy wasze koty też lubią drapać torby plecaki, z którymi wychodzicie z domu? Bo Horacy bierze się za drapanie tylko tych plecaków toreb, które widzi jak z nimi wychodzimy No i ciekawostka, też uwielbia siadać w tych miejscach, w których ktoś siedział przed chwilą , np jak na zdjęciu na fotelu.