może i macie racje dziewczyny co do koloru, ale ten biały to też jakaś masakra - dopiero co oddawałam go do czyszczenia o on już w niektórych miejscach jest szary
Magda a pooglądaj w OBI te co ja widziałam. Nie pasowałby Ci szary? Bo taki był akurat. Na nim to nawet po miesiącu nie odkurzania nie byłoby widać kłaków <lol>
madziulam2 pisze:może i macie racje dziewczyny co do koloru, ale ten biały to też jakaś masakra - dopiero co oddawałam go do czyszczenia o on już w niektórych miejscach jest szary
Ja właśnie wczoraj mój jasny dywan odebrałam z prania, mokre, zabrali i wyprali,
oddali jak nówkę... Myślę, że z pół roku poleży?
reflektuje się i już jestem na bieżąco. co do remontu to kolorki fajnie dobrane krem z ciemną czerwienią ;) pokój sprawia wrażenie całkiem sporego, a mówiłaś, że taki mały. kiciołki ciekawskie jak przystało na prawdziwych przedstawicieli gatunku
PaulinaP pisze:reflektuje się i już jestem na bieżąco. co do remontu to kolorki fajnie dobrane krem z ciemną czerwienią ;) pokój sprawia wrażenie całkiem sporego, a mówiłaś, że taki mały. kiciołki ciekawskie jak przystało na prawdziwych przedstawicieli gatunku