BONO BLUE OF BRYTLANDIA* PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Małgorzata pisze:
Ostatnio znalazł sobie następujące hobby: kiedy tylko otwieram szafę z ubraniami, on niczym błyskawica wskakuje na półkę (i to wcale nie najniższą), a następnie zrzuca wszystkie ubrania z tej półki na podłogę :-x Wczoraj rano syn nie domknął szafy, wchodzę do pokoju i co widzę? Wszystkie ubrania na podłodze!...
Chłopak za świąteczne porządki się już zabrał, wiedział, że będziecie przeszkadzać, więc do grudnia Mu zejdzie <lol>
Super Kocurrro <serce>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

śliczny jest a jaką ma króciutką sierść Dużo miziaków :kotek:
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

donka pisze:
Małgorzata pisze:
Ostatnio znalazł sobie następujące hobby: kiedy tylko otwieram szafę z ubraniami, on niczym błyskawica wskakuje na półkę (i to wcale nie najniższą), a następnie zrzuca wszystkie ubrania z tej półki na podłogę :-x Wczoraj rano syn nie domknął szafy, wchodzę do pokoju i co widzę? Wszystkie ubrania na podłodze!...
Chłopak za świąteczne porządki się już zabrał, wiedział, że będziecie przeszkadzać, więc do grudnia Mu zejdzie <lol>
Super Kocurrro <serce>
No na to nie wpadłam, muszę się przyznać :haha:
Awatar użytkownika
Ishin

Post autor: Ishin »

Z Bona kawal dorodnego kocurka <ok> piekny jest.
A co do psotów... zauwazam, ze i moja kicia zaczyna sie rozkrecac, nie przepada za sucha karma, jak tylko napelnie jej miseczke to zaraz lapka na znak protestu "wysypuje" na podloge, a pózniej stara sie "zakopac" nie chciane danie <zły>
Awatar użytkownika
Małgorzata

Bono też długo nie przepadał za suchą karmą, długo nie chciał się przekonać - jak miał rok i 2 miesiące chyba, zaczął jeść chrupki. Teraz nie ma z tym problemu :-)
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Bono jak zwykle super :ok: Dostojny kocicho, a do tego jaki charakterny :-? .
Pokazuje chłopak pazura z tymi "porządkami" w szafie <lol> Może Bono domaga się swojej półki ... <rotfl>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Jaki on piękny <zakochana> Koniecznie trzeba go na wystwie pokazać :-)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Bardzo ładny BONO <pokłon>
Awatar użytkownika
Małgorzata

Angee pisze:Bono jak zwykle super :ok: Dostojny kocicho, a do tego jaki charakterny :-? .
Pokazuje chłopak pazura z tymi "porządkami" w szafie <lol> Może Bono domaga się swojej półki ... <rotfl>
A wielgachny drapak od Rufiego na pół pokoju to za mało? <lol> Bono ma swoje 3 półki w kuchni na jedzenie, kosmetyki itp., a także własne pudełko na zabawki. Ubrań nie nosi, więc po co mu półka w szafie? <lol>
Awatar użytkownika
Małgorzata

Bartolka pisze:Jaki on piękny <zakochana> Koniecznie trzeba go na wystwie pokazać :-)
Pokażemy, ale chyba dopiero w styczniu, bo ja mam taką pracę, że listopad i grudzień pracujemy w soboty + nadgodziny w dni powszednie (firma jest wielkim importerem ogni sztucznych). Poza tym czekamy, aż Boniaczkowi sierść odrośnie na łapce (na zdjęciach nie widać tego zbyt dobrze, bo nachodzi sierść dookoła, ale jak się dobrze przyjrzeć, można zauważyć taki dziwny zygzak na łapulcu :-) ) - pozostałość po goleniu na wenflon (kastracja była). Bardzo długo ta sierść odrasta, ale może ja niecierpliwa jestem po prostu <roll>
Zablokowany