Miot G - Arabica i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Oj przepadłaś...
Specjalność Guru - siadanie naprzeciwko, i miauk takiej częstotliwości, że nie da się go zignorować, żeby:
1) napełnić miskę,
2) ew. nakarmić kuleczkami;
3) ponosić na rękach;
4) pogłaskać;
5) ogólnie się nad jego losem poużalać i głowę z troską pochylić <lol>
Jeśli chodzi o kolor, to najbliższe prawdzie jest zdjęcie nr 1. Duchy są nadal silne, ale nie jest to taki tygrys, jak na pozostałych zdjęciach - bawiliśmy się przy oknie, i takie słoneczne, ostre światło bardzo podnosi kontrast. Przy bardzo dobrym oświetleniu duchy widać nawet na Gatcie i na rudych plamach Arabiki bardzo wyraźnie
Mam nadzieję, że chłopczyk Cię zawojuje, ale nie do tego stopnia, żebyś zapomniała o mijej dziewczynce <diabeł>
Specjalność Guru - siadanie naprzeciwko, i miauk takiej częstotliwości, że nie da się go zignorować, żeby:
1) napełnić miskę,
2) ew. nakarmić kuleczkami;
3) ponosić na rękach;
4) pogłaskać;
5) ogólnie się nad jego losem poużalać i głowę z troską pochylić <lol>
Jeśli chodzi o kolor, to najbliższe prawdzie jest zdjęcie nr 1. Duchy są nadal silne, ale nie jest to taki tygrys, jak na pozostałych zdjęciach - bawiliśmy się przy oknie, i takie słoneczne, ostre światło bardzo podnosi kontrast. Przy bardzo dobrym oświetleniu duchy widać nawet na Gatcie i na rudych plamach Arabiki bardzo wyraźnie
Mam nadzieję, że chłopczyk Cię zawojuje, ale nie do tego stopnia, żebyś zapomniała o mijej dziewczynce <diabeł>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Wiem, że troszkę Masz obawy, że Enya zejdzie na dalszy plan ale zapewniam,że tak nie będzie NIGDY , Ona to Ta jedyna i niepowtarzalna <serce> i Ta która przyszła do mnie w najcięższym okresie.... i za to ją tak kocham . Ostatnio usłyszałam od kilku osób,że jak opowiadam o dziewczynce jakieś tam historie to mam od razu taki błysk w oczach i coś w tym jest , sama na to zwróciłam uwagę.Dorszka pisze:Mam nadzieję, że chłopczyk Cię zawojuje, ale nie do tego stopnia, żebyś zapomniała o mijej dziewczynce <diabeł>
Myślę, że Guru będzie bardziej dostępny do przytulania i miziania przynajmniej w dzień bo noc będzie dzielona na dwa Misie <zakochana> <zakochana> .
Enya to indywidualistaka i zdobyć jej względy....,może dlatego tak pociąga
Miłość będzie dzielona na dwa ogonki
-
- Hodowca
- Kontakt: