BONO BLUE OF BRYTLANDIA* PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Gosiek
Hodowca
Hodowla: Five O'Clock*PL
Kontakt:

Post autor: Gosiek »

Alez facet sie relaksuje :-D . Przepiekny jest :kotek: !
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Bono na drapaku prezentuje się dostojnie :-) . W ogóle super z niego kocurro <zakochana>, a tak wylegując się na kanapie wygląda po prostu bosko <zakochana> Słodziak niesamowity z niego.
Proszę koniecznie przekazać mizianka dla Bona :kotek:
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Bartolka pisze:Jeny jaki on piękny <serce> Jest tak kształtny w tej swojej misiowatości... juz nie mogę się doczekac jak zdasz relację z westchnień sedziów pierwszej wystawy Bono :-)
To będzie druga wystawa Bono <mrgreen> Pierwsza była, kiedy był w klasie kociąt <mrgreen> Poza Ex1 i wystawienia do porównania, wielkiego sukcesu nie było, ale sędziowie ocenili go jako bardzo obiecującego kota. Jedna sędzina na ocenie nawet narysowała serduszko i napisała "Sweet" <lol> Bono akurat wtedy miał nieciekawe proporcje - tak jak nastolatek, wiecie: chudy i długi <mrgreen> Ale chciałam sprawdzić, jak zareaguje na ten cały zgiełk, więc pojechałam. Okazało się, że zniósł wystawę całkiem dobrze.

Nie mogłam go wystawiać jako kocura (taka umowa), dlatego nie jeździliśmy później. Mogę go natomiast wystawiać jako kastrata, więc teraz dopiero się zacznie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Małgorzata

animru pisze:takie zygzaki to nic. a jak bazyl miał wygolone pół boku :-o

fajny kotek <zakochana>
Pamiętam, strasznie mi szkoda było Bazylka wtedy :-(
Awatar użytkownika
Małgorzata

Angee pisze:Bono na drapaku prezentuje się dostojnie :-) . W ogóle super z niego kocurro <zakochana>, a tak wylegując się na kanapie wygląda po prostu bosko <zakochana> Słodziak niesamowity z niego.
Proszę koniecznie przekazać mizianka dla Bona :kotek:
Przekażę, jak tylko się obudzi, bo teraz słodko sobie drzemie <mrgreen>
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Małgorzata pisze:Łeb to on ma chyba po ojcu (My Lord von Bullerbue), chociaż jeszcze mu trochę brakuje. A może po dziadku Simonie (Nilfgaard) <mrgreen>
Mój Tofiś też po Lordzie <mrgreen> ale On urodę, po mamusi chyba odziedziczył <lol>

Fajnie Bono w tej tubie wygląda :-D jak panienka z okienka <lol>
Śpiący z kołami do góry i wystającymi wampirkami, extra :kotek:
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

cudowny W słoneczku :kotek:
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- ZAGLĄDAM TUTAJ JUŻ KTÓRYŚ RAZ Z RZĘDU I NIE MOGĘ SIE OPRZEĆ ZACHWYTOM....PIĘKNY KOCURRO, NAPRAWDĘ DOSTOJNIE I PIĘKNIE WYGLADA...zawsze byłam pod urokiem tego czarownego uśmiechu brytków, a Bono jest kwintesencją uśmiechu Kota z Cheshire.... <serce>
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

Fajniasty kocurro, ja tez zwrocilam uwage na ten brytyjski usmiech :-D
kotku

Post autor: kotku »

Piękny :)) Zastanawia mnie czy ma w sobie jeszcze coś z lidera U2 (poza niewątpliwym urokiem i imieniem)... np. czy też spiewa? :D
Zablokowany