Bazyl i Teoś
- animru
- Małgorzata
- animru
Chyba odkryłam problem (mam taką nadzieję) - felerne opakowanie żwirku, który nie przypomina żwirku a pył <strach> żwirek cats best, taki jakiego używamy zwykle...
tż wczoraj nasypał z nowego i się okazało, że w kuwecie piach w większości <shock>
ma sa kra <shock>
(więcej grzechów nie pamiętam <strach>)
tż wczoraj nasypał z nowego i się okazało, że w kuwecie piach w większości <shock>
ma sa kra <shock>
- Bartolka
U mnie dwie sytuacje BARDZO podobne - Holly ma z okiem to samo, a żwirek cats best nowo zakupiony to drobnoziarnisty , piaszczysty, rozpylający się bubelanimru pisze:Chyba odkryłam problem (mam taką nadzieję) - felerne opakowanie żwirku, który nie przypomina żwirku a pył <strach> żwirek cats best, taki jakiego używamy zwykle...
ma sa kra <shock>
- mimbla
- Kontakt:
Coś się z tym żwirem ostatnio popsuło, skończyłam feralne opakowanie, nie wysypując do końca tego pyłu, w pracy czeka na mnie kolejna paczka, jak okaże się równie pylisty, trzeba się będzie przesiąść na ten dla długowłosych. A może o to im chodzi?
Posiadanie w domu butelki płynu Optex naprawdę polecam. Ja używam często u problematycznego Ozza do przemywania i wyciągania śpiochów, ale u Iggiego też się czasem przydaje.
Posiadanie w domu butelki płynu Optex naprawdę polecam. Ja używam często u problematycznego Ozza do przemywania i wyciągania śpiochów, ale u Iggiego też się czasem przydaje.
- animru
Znaczy się, że to nie ja mam takiego pecha, że trafiłam jedno trefne opakowanie na jakiś milion wypuszczonych na rynek, tylko po prostu cats best gra sobie z nami w kulki i zamiast kulek oferuje piach <lol>
To opakowanie, które mam teraz wydaje się być w porządku, no ale jeśli to ma być taka loteria <strach> to chyba faktycznie czas zmienić żwirek.
Bazyl dalej w porządku, to chyba naprawdę była wina tego żwiru.
I jeszcze jedno... zakupiłam cały zapas Bozity - kawałki mięsa w sosie. Bo wiadomo - pasztetów nie ruszą No a chłopcy chyba chcą mnie wnerwić, bo pięknie zlizują sosik zostawiając wszysciutkie kawałki mięsa w misce <strach>
Chyba pozostanie mi sprawdzenie przydatności do spożycia i nie otwierania kolejnych opakowań. Za kilka dni spróbuję znowu może wygłodniali coś tkną <lol>
Ostatnio nawet wołowiny przemrożonej nie chcieli.
Dzieci mi zaczęły jeść jak należy, to koty strajkują <lol>
To opakowanie, które mam teraz wydaje się być w porządku, no ale jeśli to ma być taka loteria <strach> to chyba faktycznie czas zmienić żwirek.
Bazyl dalej w porządku, to chyba naprawdę była wina tego żwiru.
I jeszcze jedno... zakupiłam cały zapas Bozity - kawałki mięsa w sosie. Bo wiadomo - pasztetów nie ruszą No a chłopcy chyba chcą mnie wnerwić, bo pięknie zlizują sosik zostawiając wszysciutkie kawałki mięsa w misce <strach>
Chyba pozostanie mi sprawdzenie przydatności do spożycia i nie otwierania kolejnych opakowań. Za kilka dni spróbuję znowu może wygłodniali coś tkną <lol>
Ostatnio nawet wołowiny przemrożonej nie chcieli.
Dzieci mi zaczęły jeść jak należy, to koty strajkują <lol>
- donka
Dobrze, że z oczkiem jest ok
Nie wiem jak wygląda BOZITA, bo nigdy jej nie kupowałam <roll>
ale jeżeli to są takie kawałki jak np, w saszetkach royala, to u mnie, tego typu jedzonko odpada <gwiżdże>
Już od jakiegoś czasu wszyscy się skarżą na ten żwirek, gdzie Wy go Dziewczyny kupujecie?
Mnie odpukać, jeszcze się taki nie trafił
ale jeżeli to są takie kawałki jak np, w saszetkach royala, to u mnie, tego typu jedzonko odpada <gwiżdże>
Już od jakiegoś czasu wszyscy się skarżą na ten żwirek, gdzie Wy go Dziewczyny kupujecie?
- animru
Ja tą wadliwą paczkę kupiłam w kakadudonka pisze:Dobrze, że z oczkiem jest ok![]()
![]()
Tak, Bozita jest jak Royal.