Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Małgorzata
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<pokłon> <pokłon> <pokłon> dziękujemy bardzo cieplutko za kciuki i ciepłe słowa.
Oby lek Azodyl dotarł do Kolorusia przed świętami
Żal nam naszego chłopczyka bo i smutaśny i dużo krócej będzie żył ,więc aby życie Kolorka było jak najbardziej treściwe i wesołe podjęliśmy bardzo ważną decyzję
W lutym zamieszka z nami mała śliczna biała puchata kuleczka <!> <!> <!> <!> <!>
Teraz koteczka jest prześlicznym malcem z niebieściutkimi wielkimi oczkami, śnieżyneczka jeden wielki urok ,nawet mój TŻ wielki psiarz jak ją zobaczył buzia mu sie rozjechała na maxa.
Ale będzie wesoło wielka czarna sunia( kochajaca na maxa wszystko co się rusza) ,
kremowy kocurek Koloruś i cuuuudna biała malutka owieczka
Ale się cieszymy <klaszcze> <klaszcze>
Oby lek Azodyl dotarł do Kolorusia przed świętami
Żal nam naszego chłopczyka bo i smutaśny i dużo krócej będzie żył ,więc aby życie Kolorka było jak najbardziej treściwe i wesołe podjęliśmy bardzo ważną decyzję
W lutym zamieszka z nami mała śliczna biała puchata kuleczka <!> <!> <!> <!> <!>
Teraz koteczka jest prześlicznym malcem z niebieściutkimi wielkimi oczkami, śnieżyneczka jeden wielki urok ,nawet mój TŻ wielki psiarz jak ją zobaczył buzia mu sie rozjechała na maxa.
Ale będzie wesoło wielka czarna sunia( kochajaca na maxa wszystko co się rusza) ,
kremowy kocurek Koloruś i cuuuudna biała malutka owieczka
Ale się cieszymy <klaszcze> <klaszcze>
- Agnieszka7714
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Ania_83
Witam,
Dopiero teraz przeczytałam cały temat dot.Kolorado i chciało mi się płakać. Ale cieszę się że z kocurkiem coraz lepiej oraz że ma tak cudowną opiekę. Buziaczki i głaski dla kociaczka i całej rodzinki. Sunia również super - też kiedyś miałam sznaucerka tylko że średniego, ale już go dawno ze mną nie ma
Super wieści o nowej białej kuleczce ! Kocik na pewno się ucieszy.
Trzymam kciuki szczególnie za zdrówko Kolorado
Dopiero teraz przeczytałam cały temat dot.Kolorado i chciało mi się płakać. Ale cieszę się że z kocurkiem coraz lepiej oraz że ma tak cudowną opiekę. Buziaczki i głaski dla kociaczka i całej rodzinki. Sunia również super - też kiedyś miałam sznaucerka tylko że średniego, ale już go dawno ze mną nie ma
Super wieści o nowej białej kuleczce ! Kocik na pewno się ucieszy.
Trzymam kciuki szczególnie za zdrówko Kolorado