Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- Ania_83
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Aniu spokojnie na ścianie zewnętrznej nośnej możesz powiesić hamak on jest bardzo solidny jak wszystko od Rufiego na kołkach rozporowych 8 wisi także gromada dorosłych kotuchów moze na nim rozrabiać <lol>Ania_83 pisze:Super jest ten Twój Koloruś. Na hamaczku widać że mu bardzo dobrze <mrgreen> Tak się własnie zawsze zastanawiałam czy taki hamak wytzyma obciążenie dorosłego kota, czy wyrwie się razem z połową ściany? <lol> Bo moje ściany akurat są słabiutkie i cieniutkie... a hamaczek piękny.
Jakby co doradzę w tym względzie jestem konstruktorem budowlanym TŻ też pomożemy
Koloruś w nocy szaleje na tym dolnym czorostwie jak diabolec <diabeł> i córa znowu nie poszła na wykłady na 8
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- kosanna
- Hannah2
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Czy zaglada do budki????
Koloruś chowa się do niej jak jest zapalone górne światło i faktycznie wieczorami tam czasami podsypia ,ale przede wszystkim śpi na parapecie , na górnej połce tego regaliku przy drapaku no i teraz na hamaku , chociaż na hamaku to on głównie szaleje w nocy <diabeł>
Żałowałam ,ze nie kupiliśmy drapaka który ma to bocianie gniazdo <lol> na takiej długiej nodze i na tej nodze właśnie zamontowany jest hamak ,ale wydaje mi sie ,ze tak tez moze być Koloruś alpinista równo po tym skacze. A ja ledwo sięgam do niego żeby dać mu buziaka w nosek ,a mała nie jestem ( 176cm), wiec patrzy na nas
zgóry
Koloruś chowa się do niej jak jest zapalone górne światło i faktycznie wieczorami tam czasami podsypia ,ale przede wszystkim śpi na parapecie , na górnej połce tego regaliku przy drapaku no i teraz na hamaku , chociaż na hamaku to on głównie szaleje w nocy <diabeł>
Żałowałam ,ze nie kupiliśmy drapaka który ma to bocianie gniazdo <lol> na takiej długiej nodze i na tej nodze właśnie zamontowany jest hamak ,ale wydaje mi sie ,ze tak tez moze być Koloruś alpinista równo po tym skacze. A ja ledwo sięgam do niego żeby dać mu buziaka w nosek ,a mała nie jestem ( 176cm), wiec patrzy na nas