Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

A propos badania krwi. Utkwiły mi w pamięci słowa dwóch wetów, którzy niezależnie analizowali wyniki krwi Belli i Carlosa. Kilka parametrów było nieco podwyższonych lub poniżej normy, a oni twierdzili, że należy je rozpatrywać w powiązaniu z innymi parametrami. I choć ja przeżywałam, że coś jest nie tak, okazywało się, że wyniki były dobre.

mimbla a jak wyniki krwi Iggiego?
Trzymam wielkie kciuki za oba kociaste <ok> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

AgnieszkaP pisze:mimbla a jak wyniki krwi Iggiego?
Trzymam wielkie kciuki za oba kociaste <ok> :kotek: :kotek:
Iggy ma RBC, HGB, HCT w bardzo górnej granicy normy, reszta gdzieś w środku. No ale nie mamy moczu, więc nie ma tego punktu odniesienia, o który piszesz.
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

dużo zdrówka dla Was Trzymam mocno kciuki :kotek:
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

mimbla pisze: Jutro chłopakom strzelę ładną sesyję, wstyd nie mieć akrualnych zdjęć, przecież zmieniaja się codziennie <rotfl> Na lepsze oczywście ;-))
To czekamy dzisiaj na obiecane zdjęcia <gwiżdże>

Życzymy dużo zdrówka oraz spełnienia wszystkich marzeń w nadchodzącym Nowym Roku 2012 :)!!!! :kotek: :kotek: ...
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Elwiro- dziekuję!

Przejrzałam zrobione dzisiaj zdjęcia i naprawdę- żal.pl <lol> Igor lansuje się głównie na kanapie i robi to w sposób bezczelny zupełnie... Nuda, naprawdę, ale macie...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ozz bardzo sie w tym roku boi wybuchów... W zeszłym roku nie było takiej reakcji. Siedzi pod łóżkiem, albo w budce... :-( Czasem nerwowo z niej wygląda.

Obrazek

A tu taka moja mała radość- kupiłam adapter do obiektywów z mocowaniem M42 i kupiłam za grosze tele-stałkę [do fotografowania przyrody na zewnątrz, za małe mam pokoje do fotografowania nią kotów <lol> ale idzie też pocztą klasyczna portetówka, w poniedziałek pewnie dostanę. Ceny rzędu 80zł za obiektyw mnie rozbrajają, jednak manualne ostrzenie w moim prostym wiejskim Canonie jest trudne- zwłaszcza przy ruchliwym obiekcie. Ale myślę, że do planowanych zdjęć martwej natury oraz natury niezbyt ruchawej będzie dobry. Pięknie rozmywa tło. Może jak pogoda jutro pozwoli, wypuszczę się na jakiś foto-spacer. Iggy nie do końca ostry, ale to moje pierwsze zdjęcia tym obiektywem [PENTACON MC AUTO 135mm 1:2.8]

Obrazek

Szampańskiej zabawy! I pamiętajcie: nie mieszajcie! :mimbla:
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

E tam nudne :-> Ważne,że są. I to z jakimi modelami. Jak przeglądnęłam sobie cały wątek to zmieniają się ze zdjęcia na zdjęcie ;-))
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Bajeczne kocurki <serce>

Ozzy w tej budce rewelka <zakochana>
Iggy ma boskie oczy zresztą Ozz tez ma cudne <zakochana>

Piękne masz koty

O fotach nie będę pisać bo słów brak :-)

Samych radośći w tym Nowym Roku i tony zdrówka dla kociastych <ok>
<serce>
Awatar użytkownika
demian

Post autor: demian »

ostatnie P. O. W. A. L. A. N.A. G.L.E.B.Ę !!! <tańczy>
Bożena

Post autor: Bożena »

Kotuchy nigdy nam się nie znudzą chocby były te same zdjęcia <ok> <ok> życzymy z Kacprem szczęśliwego Nowego Roku 2012 spełnienia wszystkich ludzkich i kocich marzeń :party: :winko: :radocha: :radocha: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

Kochana, masz tak fotogeniczne koty, ze powinnas je duzo czesciej focic. Ja to zwalaszcza na te niebieskie oczy ostatnio sie zapatruje :)
Zablokowany