Ozzy i Iggy
- Agnieszka7714
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ozz po prostu do formy wrócił- zapewne nie czuł się najlepiej, a teraz odżył. To tylko kolejny dowód, jak dyskretne mogą być u kota objawy, że coś mu jednak doskwiera - ot, statecznieje trochę szybciej...
Zdjęcia piękne, model też... Ja jeszcze Iggiego poproszę, już co prawda powybierałam portrety do kolorów brytkowych, ale może jeszcze coś dołożę <mrgreen>
Zdjęcia piękne, model też... Ja jeszcze Iggiego poproszę, już co prawda powybierałam portrety do kolorów brytkowych, ale może jeszcze coś dołożę <mrgreen>
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Dorszko, ja też tak myslałam. Zajrzałam jednak na początek mojego wątku, gdzie leczyliśmy zapalenie dziąseł u Ozza zanim pojawił sie u nas Iggy. Wtedy też padałam z nóg próbując nadążyć za Ozzem na antybiotykach <lol> Zobaczymy jak będzie po kuracji- pewnie znowu wróci do swojej mrukowatości i bedzie "prawdziwym kotem", jak określa ten stan Konkubent.Dorszka pisze:Ozz po prostu do formy wrócił- zapewne nie czuł się najlepiej, a teraz odżył. To tylko kolejny dowód, jak dyskretne mogą być u kota objawy, że coś mu jednak doskwiera - ot, statecznieje trochę szybciej...
Dzisiaj już chyba nic nie będzie. Z resztą to bardzo nieprzepisowy point... Jeszcze ludzie będą porównywać i zachwycać się, że mają wystawowego killera <lol>Dorszka pisze: Zdjęcia piękne, model też... Ja jeszcze Iggiego poproszę, już co prawda powybierałam portrety do kolorów brytkowych, ale może jeszcze coś dołożę <mrgreen>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent