Clara Borgia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Jeżeli od tygodni ma już pchły, to trzeba powtórzyć odpchlenie i codziennie sprawdzać futro kota. Jak już wspominałam dom też trzeba odpchlić. Im dłużej pchełki żyja na kocie tym trudniej uporać się z problemem. Odrobaczenie odrobaczeniu nie równe, nie każdy preparat działa na tasiemca. Przegadaj sprawę ze swoim wetem.
Awatar użytkownika
Ishin

Post autor: Ishin »

Dziekuje Mago, poczytalam. Mam nadzieje, ze te pchly co dzis na niej znalazlam to te wylapane z nowego wylegu. No i jutro trzeba na nowo sprztac dom, bo jednak chyba gdzies jeszcze sa. Najgorsze jest to, ze ona bardzo lubi spac pod moim lózkiem w sypialni, a ono abyt niskie aby skutecznie tam posprzatac, wiec czeka mnie jutro wynoszenie lózka :-/
Dwa tygodnie temu zauwazaylam, ze sie drapie, moze nie ma ich tak dlugo.
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dacie radę :hug:
Trzymam kciuki, żeby najeźdźcy poszli precz!
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

OJ bidaki, trzymam kciuki za sprawne bozbycie się szkodników :kotek: :hug:
kotku

Post autor: kotku »

ojoj... bardzo współczuję :-( Trzymam kciuki żeby depchlizacja udała się jak najszybciej i jak najskuteczniej <ok>
Ciekawe, że taką mroźną zimą pchły nie zdychają tylko łażą i jeszcze śmią się przyplątywać. Buziaki dziewczyny :hug:
Awatar użytkownika
Ishin

Dom wysprzatany, wykladziny wyprane i koce, posciel wywietrzona na mrozie. Dodatkowo spryskane inne sprzety jakims cudownym sprayem (oby !!). Kocia dostala tabsy, mam nadzieje, ze te male gady juz nie zyja <zły>
kotku

Post autor: kotku »

Trzymam kciuki! <ok> Dom wysprzątany ma na szczęście wiele korzyści :-) Głaski dla Clarusi :kotek:
Marina

Post autor: Marina »

Gady precz :-x A to dla Clarusi :kotek:
Awatar użytkownika
Ishin

Ufff.... nawalczylismy sie z tymi malymi gadami :-x Ale na szczescie juz jest wszedzie czysciutko i kotek calkiem zdrowy i wolny od wszelkich niechcianych mieszkanców <mrgreen>
Pozdawiamy wszystkie kociaste :kotek: i ich Wlascicieli :-)
A oto nasze najnowsze fotki. Sorry, odsylam Was na mojego bloga, strasznie duzo roboty ze wstawianiem wszedzie zdjec.
Tymczasem poczytam co u Was.

http://foto-ishin.blogspot.com/2012/03/ ... h-cat.html
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Cieszę się że gadów już nie ma <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>
Zdjęcia śliczne, no i ta różowa plamka na nosku.. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany