Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Bożena

Post autor: Bożena »

Aniu śliczną masz Luneczkęi jak dziewczyny piszą jeszcze to troszeczkę potrwa zanim spoważnieje.Za rok lub dwa będzie barankować i łapkować,teraz nie ma na to czasu.Wymiziaj Luneczkę :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

A cioteczki powiedzcie proszę jedną rzecz - jaki zapach czujecie z mordek swoich kociastych? <lol> Bo nie wiem czy to dlatego że ząbki rosną i mamy teraz 4 kiełki jednocześnie, to zapach jest taki... hmm jak karma którą je <hm>
Czy to normalne?
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

śliczna dziewczynka Całusek w ten piękny pyszczek :kotek: :kotek:

Tak przy zmianie ząbków jest taki..... :-/
kotku

Post autor: kotku »

Ja u Tośka nie znalazłam żadnych podwójnych zębów, które rosły ani tych które wypadły...
ale po tym co się działo z zapachem jego pyska - mniemam, że okres wymiany zębów mamy już za sobą.
Także myślę, że możesz być spokojna. To naturalne. No i jak widzisz mądre Cioteczki potwierdzają :-)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Zapaszek jest przy wymianie. Jak pojawia się jak są już stałe ząbki to najczęściej świadczy o kamieniu i podrażnieniu dziąsełek.
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- czasami pachnie inaczej kiedy zjedzą rybke....ale to minie niedługo zapewne...a kicia coraz piękniejsza <ok> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Coffifi
Agilisowy Rezydent

Post autor: Coffifi »

kotku pisze:... tak na wszelki wypadek dodam, że ugniatanie w krtań boli :P Ugniatanie w twarz również boli :P Ugniatanie w biust przy odpowiedniej sile też boli :P
Przemyśl sobie jeszcze czy bardzo Ci tego brakuje <lol>
Hahaha ale się uśmiałam po przeczytaniu tego Kotku ale sama prawda, też to przechodzę :-/
kotku

Cieszę się, że kogoś to śmieszy :-P :-P :-P

<lol> taki żarcik.
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

haha dzięki dziewczyny ! Ugniatania jeszcze nie doświadczam ale może nic straconego haha

Wczoraj miałam gości w domu, Lunia jak zwykle była bardzo towarzyska. Bawiła się, chodziła po gościach, a potem koło mnie się położyła (oczywiście całe 5 min bo potem już znalazła bardziej interesujące zajęcie)

Dziś rano moje złotko obudziło mnie przykładając swoją słodką łapeczkę do moich ust <lol> Może chrapałam? <strach> i chciała mi przymnknąć usta <rotfl>
Potem ślicznie się przytuliła i spałyśmy dalej <zakochana> Uwielbiam jak on mi przykłada te swoje łapusie do twarzy, czy do ręki. Ona to robie tak słodziutko - tak delikatnie z uczuciem <mrgreen>

Za to jak rano wstałam to zobaczyłam pełno żwirku na zewnątrz kuwety.. Nie wiem czy tak próbowała zakopywać czy specjalnie sobie trochę wywaliła, bo od czasu gdy zmieniłam żwirek na drewniany zauważyłam że ona lubi się nim bawić..Jak coś się wysypie to biega koło niego, skacze itp.
kotku

Ech.. słodzinka puchata...
Hmmmm... nie wiem dlaczego, ale czuję fotograficzny niedosyt <lol> :foto:
Zablokowany