Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

:kiss: :kiss:

się Danusia jutro postara fotek trochę naprodukowała ,no moze nie takich co by chciała no bo światło i takie tam.... ale jutro coś się pojawi obiecuje :-D
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Trzymam za słowo.
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

kolejny piękny aVatarek <tańczy>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Już jest jutro <tańczy>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Dzisiaj wieczorem minie już 10-ty dzień jak kochana Dorszka <pokłon> przywiozła do nas naszą śliczną kremową bikoloreczkę Kalunie.
Jak przystało na kochaną mamuńkę –hodowcę która zadbała o wszystko co tylko można ,oba skarby dostały na dzień dobry specjalne obróżki behawioralne z feromonami.

Nasz niezwykle spokojny Koloruś i mała mega iskiereczka Kalunia zaczęli się poznawać i tak naprawdę mogę szczerze napisać ,ze w 5-tym dniu było już bardzo dobrze.

Witają się noskami obwąchują , leżą już naprawdę blisko siebie tylko oczywiście trzeba pamiętać ,ze Kalunia to malutka dziecinka która chce się bawić ,a tu taki stary zgred <lol> patrzy na jej brykanie z niesmakiem.

Uwielbiam je obserwować <serce> , niesamowicie dużo gadają ze sobą , Koloruś chodzi ze stoickim spokojem pomału z łapy na łapę , Kalunia biega wokół niego zaczepiając go łapą ,a Koloruś tak śmiesznie gaworzy pod nosem. No naprawdę widok rozbrajający.

Bardzo dużo radości i ciepła wniosła Kalunia do naszego domu , dzięki niej bardzo dużo się znowu nauczyłam ,a przede wszystkim bardzo dużo zrozumiałam ale o tym później innego dnia .

Kaluś śpi na podusi w łóżku razem z Pauliną niestety ja na razie nie mam szans no nocne mruczanki , córcia jest tak szczęśliwa ,ze nie mogę ingerować w żaden sposób w to wielkie uczucie.

Dorszko kochana dałaś wielką pigułę spokoju mojej córce nawet nie wiesz jak bardzo jestem Ci wdzięczna mam wielki dług wdzięczności u Ciebie <serce> .

Dzisiaj obcinałyśmy pazurki iiiii płaczącej Kaluni( nie bardzo lubimy te zabiegi) przyszedł na pomoc Koloruś pacając Paulinę łapą i wołając rozpaczliwie : łłaaaa ( zostaw ją) ja wymiękłam <lol> .

Staram się kłaść aparat koło siebie ale wiecie jak to jest jak właśnie jest ten cudowny moment to już ta wspaniała sekundka minęła, trochę wybrałam , wczoraj Kalunia była niesamowita siedziała na swoim drapaczku jak zauroczona i mogłam ja obfocić na wszystkie strony .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

to usilowałam bez lampy jest nie bardzo ale i tak mi sie podoba ,wiec wklejam

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
kotku

Post autor: kotku »

Danusiu! Jak mi się serce raduje móc czytać o Waszym szczęściu! O tylu cudownych i gorących uczuciach, emocjach <serce>
Aż się wzruszyłam normalnie ;-( a widok gdy Koloruś pędzi ratować pazurki Kalinki... no po prostu <serce>

Tyle zdjęć! A te kotki tak do siebie pasują! Niesamowicie. No i są przepiękne i w ogóle.
<klaszcze> <zakochana> <zakochana> <zakochana> :kotek: :kotek:
Ja też dziękuję Pani Dorszce za tyle radości.
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

Danusiu wcale się nie dziwię z Twojej radości <aniołek>
Przecudpwna Kala Jaka już dorodna pannica
Miziaki dla Twoich ogonków
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Jakie wspaniałe widoki! <serce> Koloruś z Kalusią pasują do siebie kolorystycznie i wspaniale, że się pokochali. Cieszę się Waszym szczęściem <klaszcze>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Tak miło się czyta o tym dokoceniu :)
Głaski dla futer i ciesze się z Wami.
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Widzę, że Kalusia już bez naszyjnika <lol> Iskierka wniosła tyle nowego szczęścia i jeszcze Koloraduś ją tak ciepło przyjął <serce> Wyściskaj Danusiu Siostrzyczkę i Blondaska :kotek: :kotek: :-)
ODPOWIEDZ