Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Agnieszka7714
Mago, współczuję straty. Tak to jest w życiu, ze odchodza od nas ludzie, kiedy najmniej się tego spodziewamy
Kotki prezentują się pięknie. Lunka śliczna brysiowa panna, taka zwarta i krępa. Gatuś to wielki chłop będzie, wysoki i dogoni w krągłościach Lunkę. On zaczyna od wielkości i długości, potem zacznie nabierać kształtów i oponek.
Kotki prezentują się pięknie. Lunka śliczna brysiowa panna, taka zwarta i krępa. Gatuś to wielki chłop będzie, wysoki i dogoni w krągłościach Lunkę. On zaczyna od wielkości i długości, potem zacznie nabierać kształtów i oponek.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
<mrgreen> Moja Najukochańsza ze wszystkich kocurków świata!Dorszka pisze: No mam nadzieję, bo na razie to Wielka Łasica jest![]()
A żeby być sprawiedliwym, to jeszcze muszę dodać, skoro już pokazałam dwa koty obok siebie, że Luniakos ma zdecydowanie dłuższą sierść od Gatona, i to też jej misiowatości dodaje.
Dzisiaj dumna i blada zaniosłam kocie siuśki do badania. Obu futer. O ile wygramolę się z pod sterty pracy to wieczorkiem odbiorę wyniki.
Lunka niestety siknęła po staremu, znaczy skąpo, tylko 30 ml. Gaton, król sikania i mokrej pupy tuż po... całe 100 ml <mrgreen>
- Agnieszka7714
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt: