Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ellesmera

Post autor: Ellesmera »

Matko gratuluję serdecznie ślicznej panny!! <klaszcze> Głaski :kotek:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Danusiu bardzo się cieszę, że Kalusia wniosła do Waszego domu tak wiele radości. Miło patrzeć jak kotki pięknie się dogadują. Te zdjęcia na drapaku - Koloruś na górze ze spuszczoną łapką w kierunku Kali - no po prostu miód <serce> Bardzo z nich zgrany i piękny duecik. To dokocenie to był strzał w 10 :-)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Uroczo, ciepło i wspaniale u Was :kiss:
Koty super się dogadały! Śliczny Duecik <zakochana>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

ale piękne widoki :kiss: - cudne kociaki - nareszcie Colorado "dorobił" się swojej Małej Księżniczki - DORSZKO, JESTEŚ WIELKA- <pokłon> , to był naprawdę strzał w dziesiątke....Kalusia to wyjątkowej urody panienka, a o Kolorusiu to można poematy pisać....
- wiedziałam Danusiu , że Tobie się uda to dokocenie, no bo dlaczego nie???- kiedy dom pełen miłości to i koty musiały się pokochać.... <serce>

- pozdrawiam serdecznie i głaski przesyłam dla pięknego duetu :kiss: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

Piękna sesja zdjęciowa i jakie pozy :-)
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

A czy Danusia nasza kochana wybrała już sobie dzień, w którym bezkarnie będzie nękana o zdjęcia??
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Renia pisze:A czy Danusia nasza kochana wybrała już sobie dzień, w którym bezkarnie będzie nękana o zdjęcia??
<rotfl> Też jestem ciekawa w jaki dzień będziemy zalewani fotkami cudnych misiaczków :foto:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Dziewczyny jesteście niemozliwie kochane <serce> :kwiatek:

Bardzo dziękuje za wszystkie ciepłe słowa :kwiatek:

Tyle radości i ciepła dają mi te kociaki ,ze po prostu nie potrafię tego przekazać :-(

I nigdy bym nie uwierzyła gdybym sama tego nie widziała ,ze tak szybko i tak fajnie kociaki mogą się polubić. One naprawdę razem się juz bawią. Kalunia mały łobuziak rozrabia ,a Kolorus siedzi przy niej i sie jej przyglada ,a w między czasie są wspolne noski ,ocierania super widoki.

:foto: się postaram <mrgreen>
Awatar użytkownika
JustynaJ

Post autor: JustynaJ »

Danusiu, serdecznie Ci gratuluję :-) Wszystkiego Wam najlepszego!
Awatar użytkownika
Montegri
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Montegri »

Pani Danusiu ja też poznałam historię Kolorado i tym bardziej cieszę się, że przeżywacie Państwo teraz tak optymistyczny czas z powodu nowej mieszkanki Waszego domu. Szczerze życzę Wam siły i wytrwałości i jestem przekonana, że dzięki tak wielkiemu wsparciu ze strony naszych forumowych dobrych duszyczek, oraz dzięki obecności Kali będzie to dużo łatwiejsze do osiągnięcia :-) pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ