Anka ja mam lepszy pomysł, wyślij tą tubę do mnie, tak będzie najlepiej <rotfl>Anka pisze:mam nadzieje, bo jak nie, to mu w ramach odwetu klapkę w drzwiach do pokoju z tuba zlikwiduję
Lucek (Inero Anpami Line*PL) i Nori Agilis Cattus
- Małgorzata
- Anka
- Agilisowy Rezydent
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Yola
- Kontakt:
- Anka
- Agilisowy Rezydent
nie da rady. tuba jest dlatego, że Lucuś w pokoju na dole nie miał miejsca dla siebie. Owszem kanapę uwielbia, ale Lila go sięgnie, no i jak obce hałasy były nie miał się gdzie schowac. teraz ma tubę. lila go nie sięgnie z czubka, a do budy na dole chowa się jak wyczuwa zagrożenie. Tylko jak mu ja pokazywałam, to ie mowiłam padalcowi, ze tam jego nocne łozeczko jest 
- Yola
- Kontakt:
No to cala nadzieja w tym, ze sie Lucentemu tuba odwidzi, przynajmniej noca.
Wiem, co czujesz, bo tez lubie miec Alicie w nocy w lozku. Teraz, tzn. zima, spedza noce z nami, ale pewnie znow latem bedzie sypiala w drugim pokoju, tam, gdzie chlodniej i przyjdzie tylko czasem nad ranem
Kiedy maz ma nocna zmiane odczuwam to jako zwiekszenie sie przestrzeni lozkowej dla mnie i Alicii, ale kiedy nie ma ze mna mojej dziewczynki to taka sie straszna w tym lozku robi pustka
Wiem, co czujesz, bo tez lubie miec Alicie w nocy w lozku. Teraz, tzn. zima, spedza noce z nami, ale pewnie znow latem bedzie sypiala w drugim pokoju, tam, gdzie chlodniej i przyjdzie tylko czasem nad ranem
Kiedy maz ma nocna zmiane odczuwam to jako zwiekszenie sie przestrzeni lozkowej dla mnie i Alicii, ale kiedy nie ma ze mna mojej dziewczynki to taka sie straszna w tym lozku robi pustka
- Agnieszka7714