Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
U nas nuuudy. Miśki śpią na okrągło. Ja nie wiem ile można spać, że jeszcze im się odleżyny nie zrobiły to się dziwię. Bryśka zaczęła nam kręcić nosem na Bezo-peta i ucieka przed nim, a zawsze z chęcią go jadła. Efekt taki, że coś mi się zdaje, że jakiegoś kłaka sobie w brzuchu hoduje. Muszę teraz pilnować i na siłę wpychać. Ale nie ma zmiłuj, lepiej chwilowy foch niż zakłaczenie. Tamisiowi za to zaczęły same znikać te kropeczki co miał na brzuchu. Wywnioskowałam, że pojawienie się tych kropek mogło być wywołane karmą bezzbożową, bo odkąd dostaje karmę weterynaryjną z Royala same zaczęło się to cofać. Z drugiej strony nici wyszły z naszego odchudzania, waga mu troszkę skoczyła i teraz utrzymuje się na 7,250 kg.
Nowych fotek na razie nie będzie, mam na dzisiaj dosyć. Ale obiecuję, że w weekend coś spróbuję wyprodukować <oops>
Nowych fotek na razie nie będzie, mam na dzisiaj dosyć. Ale obiecuję, że w weekend coś spróbuję wyprodukować <oops>
- Agnieszka7714
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Soniu, zdjęcia mile widziane jak zwykle
wiesz, że nosek Tamiego to coś co lubimy oglądac
Poza tym no co zrobisz spanie nie słuzy odchudzaniu, a on jak widac wcale nie chce tracic cennych kalorii.
Wiesz u mnie tez falami lubimy i nielubimy bezopetu też nie ma zmiłuj jemy bo zakłaczenie nie jest fajne.
Wiesz u mnie tez falami lubimy i nielubimy bezopetu też nie ma zmiłuj jemy bo zakłaczenie nie jest fajne.
- asiunia0312