Isabella

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Śliczne kociaczki <zakochana>
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Haha jaka zaborcza minka w legowisku <shock> foch roku jak nic <lol>
Fajnie widzieć Twoje futra :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

milusińskie kociaczki <serce>

foch w legowisku Reni bezcenny <mrgreen>

Paulinko dogadają się kotki , bardzo mądrze napisałaś podchodż do dokocenia z dystansem.
Ja też tak podchodzę do swoich skarbów , a drugą koteczkę mamy dopiero trzy tygodnie , one muszą się nauczyć ze sobą żyć.
Awatar użytkownika
PaulinaP

Post autor: PaulinaP »

Halo Renia witamy i pozdrawiamy. legiwisko faktycznie się przyjęło. Izula opanowała je bezwzględnie, a fochy mamy na porządku dziennym- to taki królewski wyraz brysiopyszczka <mrgreen>
Co do ostatnich wydarzeń: Obecnie jesteśmy w trakcie leczenia Izy, która ma sporą ilość struwitów w moczu ;/ na szczęście Ph spadło z 8 na 7. Od 2,5 tygodnia kota zajada Hilsa s/d urinary i mięsko jak zwykle w zależności od kaprysu. Musimy tez zakupić Uropet i jeśli nic się nie poprawi odwiedzić weta. Na szczęście wydaje mi się, że ogonki sporo piją.
Ostatnim hitem jest fontanna od Magi! ;) Bakalia też szybko załapała do czego ta zabawka służy, 1 nawet próbowała rozszerzyć funkcje fontanny i w zabawie przypadkiem zamoczyła swój koci tyłek. Jutro kolejny raz będziemy polować na małą a raczej na jej siuśki. jak na złość kicia ma pozycje w kuwecie, która lekko utrudnia łapankę tj. ślepia w stronę drzwiczek, zadek wgłąb kuwety. Z jedzeniem tez jest ciekawie. Niejadek Iza zjada Hilsa (moje modły zostały wysłuchane, obawa, że kocia dama nie zechce były realne) chociaż dla urozmaicenia podjada Tasta z miski Bakalii, która nie pozostaje dłużna. Sęk w tym, że nie wiadomo jak z odczynem moczu Bakusi. tak więc ostatnio pańcia jak tylko jest w domu pilnuje kocich misek i tego który mruczek wkłada do nich pyszczek.
Co do oswajania to ze strony małej przebiega pomyślnie. Zarejestrowałam kilka razy zaczepne łapki wymachujące w stronę Isabelli. Niedźwiedzica wydaje się być nie wzruszona, zaczepki ignoruje a lanie czasem spuści żeby było wiadomo kto jest kto. Krew nie leje się na szczęście a obrazki pt. każdy kot zrelaksowany w swoim kącie tez można dostrzec ;) może jednak będzie jakieś ocieplenie kocich relacji??? Profilaktycznie nadal inhalujemy się Feliwayem.
A ostatnio metoda prób i błędów próbowałam zważyć moją niesforną niedźwiedzicę. Nie ma szans naturalnie żeby postała sama na wadze-nudne zajęcie ale z pańcią można wytrzymać-ale tylko chwilę! tak więc wygląda na to, że Izabelka waży 3,5 kg. nie taki z niej misiak jak myślałam. dla sprawdzenia czy rzeczywiście pewnie jeszcze zważymy się u weta. Bakalia nie waży tzn nie usiedzi na rękach na tyle spokojnie żeby waga zadziałała prawidłowo, a postawienie jej powoduje wskazanie wyniku 0 kg taka z niej krupcia :-> <mrgreen>
kotku

Post autor: kotku »

Czyli jednym słowem nudy nie ma ;-)) Trzymam kciuki za siuśki Izki oraz żeby Bakalia w końcu usadowiła się jak należy <ok> No, ale muszę przyznać, że czuję się rozczarowana (odrobinkę <lol> ).... a mianowicie: gdzie fotki? <gwiżdże>
Awatar użytkownika
PaulinaP

oczywiście kotku już naprawiam ten potworny błąd ;)
Awatar użytkownika
PaulinaP

[center]
-----
Obrazek
-----
Obrazek
-----
Obrazek
-----
[/center]
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

barowa Izka :)

Paulina do łapania siuśków ściągaj górę kuwety!
kotku

Post autor: kotku »

No Iza to gwiazda jest <zakochana> To jej spojrzenie mówi wszystko :kotek: Śliczna puchatka! Widać od razu, że charakterek ma kotka, oj ma.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale foch wzorcowy <lol>
Zablokowany