Megi i Fibi :)
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
- Agnieszka7714
- Renia
Więcej nie będzie <diabeł>
Ale doszły mnie głosy, że niepokojące jest testowanie legowisk przez Fibi, bo może prowokować kocury do znaczenia itd.
I tu muszę Was kochani rozczarować, że chociaż Fibi towarzyszy mi na każdym kroku produkcji, to nie poleguje w legowiskach na sprzedaż. Jak widzieliście, zdobyła legowisko bajewki i stało się ono jej własnością, a Ewa dostanie (jutro mam nadzieję) swój własny egzemplarz. Także proszę się nie obawiać
Nie mogę zagwarantować sterylnych warunków produkcji, ale nie dostajecie zdobytych posłanek :->
Ale doszły mnie głosy, że niepokojące jest testowanie legowisk przez Fibi, bo może prowokować kocury do znaczenia itd.
I tu muszę Was kochani rozczarować, że chociaż Fibi towarzyszy mi na każdym kroku produkcji, to nie poleguje w legowiskach na sprzedaż. Jak widzieliście, zdobyła legowisko bajewki i stało się ono jej własnością, a Ewa dostanie (jutro mam nadzieję) swój własny egzemplarz. Także proszę się nie obawiać
- kosanna
<rotfl> Ale się uśmiałam! To Fibi pewnie już ma komplet swoich własnych legowisk na każdy dzień tygodnia! W poniedziałek sypiam w niebieskim, w wtorek w różowym, w środę w zielonym, ale tylko rano, bo na popołudnie mam drzemkę w fioletowym...Renia pisze:Więcej nie będzie <diabeł>
I tu muszę Was kochani rozczarować, że chociaż Fibi towarzyszy mi na każdym kroku produkcji, to nie poleguje w legowiskach na sprzedaż. Jak widzieliście, zdobyła legowisko bajewki i stało się ono jej własnością, a Ewa dostanie (jutro mam nadzieję) swój własny egzemplarz. Także proszę się nie obawiaćNie mogę zagwarantować sterylnych warunków produkcji, ale nie dostajecie zdobytych posłanek :->
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Renatko zatkało mnie skąd ktoś mógł coś takiego w ogóle wymyśleć jestem po prostu w szoku.Renia pisze:Więcej nie będzie <diabeł>
I tu muszę Was kochani rozczarować, że chociaż Fibi towarzyszy mi na każdym kroku produkcji, to nie poleguje w legowiskach na sprzedaż. Jak widzieliście, zdobyła legowisko bajewki i stało się ono jej własnością, a Ewa dostanie (jutro mam nadzieję) swój własny egzemplarz. Także proszę się nie obawiaćNie mogę zagwarantować sterylnych warunków produkcji, ale nie dostajecie zdobytych posłanek :->
Przecież Ty jesteś tak niesamowicie solidna firma.
Brak słów.
Ale to tak jest jak ktoś ocenia patrząc ze swojej strony jak to on by postępował w tej sytuacji.
- mimbla
- Kontakt: