Taki jing jang jaki na avatarze ma mimbla <mrgreen>Ania pisze:A mi się coś widzi że Renia będzie musiała wprowadzić nowy produkt.
Takie podwójne posłanko.
Jaki to był by widok, dwa kociambry wtulone w siebie...
No i wojny o posłanko by nie było.
<mrgreen>
Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- gosiaczek8807
- Agnieszka7714
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Danusiu ja też swoje z Bryśką przeszłam jeśli chodzi o spanie. A teraz jak się zbliża czwarty rok na karku a Tamiemu trzeci, to normalnie mam luksus. Tami śpi i czeka aż się ludzie pobudzą, Brysia sobie tylko przyjdzie pougniata kołdrę i zalegnie i też leży. Oni nawet się o jedzenie nie upominają, mimo że w tygodniu dostają o 7 rano, a w weekend to o 9 nawet, albo nawet później <lol>
Jednak to prawda, że kot to jak wino, im starszy tym lepszy <lol>
Jednak to prawda, że kot to jak wino, im starszy tym lepszy <lol>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dzisiaj było kontrolne badanie siuśków Tamisiowych. I jestem bardzo zadowolona, bo wyniki się wreszcie poprawiły. Mamy NIELICZNE STRUWITY W MOCZU
Wprawdzie pH dzisiaj troszkę znowu podskoczyło na 7, ale to jest takie chwilowe, bo zazwyczaj wychodzi mu 6. Mamy jeszcze przez miesiąc dodawać do dziennej dawki jedzenia zwykłego urinary, a za miesiąc jeszcze raz powtórzyć badanie. Mam nadzieję, że wtedy już całkiem poznikają te klejnociki z Tamisiowych siuśków <mrgreen>
Wprawdzie pH dzisiaj troszkę znowu podskoczyło na 7, ale to jest takie chwilowe, bo zazwyczaj wychodzi mu 6. Mamy jeszcze przez miesiąc dodawać do dziennej dawki jedzenia zwykłego urinary, a za miesiąc jeszcze raz powtórzyć badanie. Mam nadzieję, że wtedy już całkiem poznikają te klejnociki z Tamisiowych siuśków <mrgreen>