Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Ale ze mnie sierota! :hidden: Przecież Ty Agnieszko jesteś z Wrocławia. Nie wiem dlaczego wymyślilam sobie, że z Warszawy. Tak to właśnie jest jak ktoś nie pamięta, to sobie zmyśli! A napisane jak wół! Ale co ślepemu po oczach...
Hmmm nie wiem, jakie "podejrzane" dzielnice są we Wrocławiu!
Podsumowując skądby "banda rudego" się nie wywodziła, to i tak jest "w dechę", coby trzymać się łobuzerskiej terminologii! Głaski dla sierściuchów! :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Agnieszko- fajnie, że chłopaki się dogadały :ok:
A co do sadzonek- moje w ubiegłym roku zlikwidowały mój ogródek z ziołami <diabeł>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Normalnie tylko gratulować takiej trójeczki <pokłon>
Może jakieś zdjątka dostaniemy co by pocieszyc nasze oczyska? <gwiżdże>
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

Jak broja to tez zgodnie :) hehehe, to chyba jednak najwazniejsze ;-)) wesola masz teraz ekipe w domku <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Ależ słodko i ciepło w wątku się zrobiło!
Doczekałaś się Swojego Rudego Rydza, to teraz odliczamy do Różowego ;-)) :kwiatek:
Awatar użytkownika
Magdalena
Hodowca
Hodowla: Di Dworek*PL
Kontakt:

Post autor: Magdalena »

<lol> dopiero teraz tu trafiłam <lol>
<mrgreen> Ale się uśmiałam <mrgreen> ale macie teraz wesoło <mrgreen>
Super że chłopaczki tak sie dogadują , myślę , że już niedługo będą bandą przyjaciół <mrgreen>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Co słychać u najbardziej zgodnego stadka <serce> ?
Jak tam marcheweczka <zakochana> ?
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Dziękuję Danusiu, że pytasz. Moja Marcheweczka kochana rozrabia na całego. Już wie z kim może się wygłupiać a do kogo przyjść na przytulanki. I wcale nie mam na myśli nas tylko futra. Więc tak, Vincuś to kompan do zabawy, tak rozrabiają, że podłoga drży, a sąsiad pyta czy my tam jakieś ekscesy miłosne uprawiamy, bo dudni mu sufit <lol> . A chłopaki biegają, robią salta i fikołki. Na początku myślałam, ze to Vincent tak zaczepia, ale okazuje się, że to Friccuś. Skacze mu na głowę lub grzbiet a potem ucieka <mrgreen> . Łobuz jest tak sprawny i zwinny, że ja już wymiękam przy nim. A Frodo jest do wtulania się. Śpią razem w nocy na moich nogach :-x i chrapią. Zrobiłam w weekend kilka zdjęć ale jeszcze nie zgrałam. Brak czasu. Może dzisiaj mi się uda.

No i kruszynka stwierdziła, że suche rezydentów smaczniejsze niż jego i zbuntował się. :-(
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Przesympatyczne wieśći <lol>

To naprawde powód do radosci ,że tak zgodnie chłopaki żyją , cudowna marcheweczka dużo nowej energii wprowadziła do kociej rodzinki <serce> u mnie też jest taka zabawa jak w berka pac łapką i goń mnie i takie błyskawice biegają , ale to przecież jeden urok .

A sąsiedzi <lol> ja juz tyle razy słyszałam od sąsiadki pode mną ,ze jej zycie zniszczyłam nie ma nic głośniejszego jak kocie łapki skaczące po podłodze <diabeł>

<zakochana> <zakochana> <zakochana>
:kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Od 6 już ponad dób nie ma zdjęć :hammer: Oburzające...
<mrgreen>
Zablokowany