Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

kosanna pisze:Dziewczyny nie ma się co dziwić! Jakbyście miały 16 braci i sióstr, to też byście szybko jadły posiłki! Kto pierwszy ten lepszy, bo ostatni może się już nie "załapać"! ;-)) :-)
To akurat w przypadku Arabikowo-Gattowych dzieci nie ma żadnego znaczenia, jak było ich przepisowo, też jadły bez opamiętania, właściciele miotu J doskonale wiedzą, o czym piszę <lol> Linie Clary jedzą w sposób arystokratyczny, podziubią jak Scrlett, bez względu na ilość braci i sióstr.

Ja wolę już te jedzeniowe potwory, przynajmniej człowiek nie ma poczucia, że się stara, i nic. Taka Gatta na przykład, to choćby skończyła jeść przed 5 minutami, jak tylko nadchodzę z jakimś obiecującym naczyniem w rękach, wybiega czujna, zwarta i gotowa, choćby brzuch prawie ciążowy od jedzenia był <lol>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Jedno jest pewne- takie łaputy to się nie robią od biegania w kółko na widok miski <diabeł>
Pięknie się w niej geny rodzicow porozkładały <zakochana>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Danusia pisze:A moja Kalunia i tak jest dla mnie najpiękniejsza na świecie <zły> :-x ma śliczne zgrabniutkie uszka :ok: ,a może ktoś inny coś gdzieś musi sobie wyskubać <diabeł> <lol>
Oj śliczna, śliczna ta Kalunia <mrgreen>
Mój Bronuś też nie wyskubany, ale i ja lubię te puszyste uszka <mrgreen> jak u rysia .... :kotek:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

margita pisze:Mój Bronuś też nie wyskubany, ale i ja lubię te puszyste uszka <mrgreen> jak u rysia .... :kotek:
Dziewczyny, to inną rasę trzeba było wybrać <lol> <offtopic>

Ja to się kiedyś na jakąś herbatkę wproszę do Danusi <mrgreen> , a co! W końcu rodzina <lol>

Duża to radość, czytać, że Koloruś nabrał wigoru :kotek: Teraz każdy jego dzień pełniejszy. Mogę to samo powiedzieć o Lunie, odkąd jest Gato, to mimo iż miłości nie ma miedzy futrami, to mają 'swoje sprawy' i cudnie jest je obserwować.
:-)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Mago zapraszamy bardzo serdecznie <serce>

Jakby nie patrzeć jesteśmy wielka Fadusiowa rodzina <lol>
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Skubać uszka <shock> <shock> <shock> człowiek codzień dowiaduje sie czegos nowego!
U maine coona im wieksze pędzelki tym lepiej ;-)) ;-))
Kalunia ma tak cudną mordeczkę, że by sie chciało wycałować wyściskać, sama słodycz po prostu <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- ja moim kotom nic nie skubię, trudno, matka natura już tak dała....żal mi je męczyć.....Vitek też ma kosmate uszyska, za to elle ma bardzo pięknie zarysowane i niezarośnięte,,,no a u ragdolla to mogą być takie kosmate.....

- Danusiu - ukochaj ode mnie Colorusia i piękną Kalę....widzę ,że tworzą już świetny duet razem- to bardzo cieszy <serce>
:kotek: :kiss: :kotek: :kiss:
Bożena

Post autor: Bożena »

Danusiu znalazłam Was nareście taka ze mnie gapa :mimbla: Bardzo się cieszę że masz Kalunię i że Kolorek ma towarzystwo i tak dobrze dogadują się.Masz rację Kolorado niech żyje na 100%,niech się chłopaczysko cieszy że ma taką piękną dziewczynkę.Bardzo często myślałam o Was ale dzisiaj poczytałam sobie i jestem na bieżąco .Głaski dla pięknych futerek :kotek: :kotek: :kotek: a Ciebie serdecznie pozdrawiam i :hug: :hug: :hug:
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- hej, hej,,,wszystko dobrze??? stęskniłam się za Księżniczką i dostojnym Colorado......głaski przesyłamy :kotek: :kotek: :kotek: :-) :roza:
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

No właśnie! :hammer:
ODPOWIEDZ