Przy słupach były w woreczku wszystkie potrzebne śruby i podkładki i klucz do srub ( to jest właśnie Rufi

)
Ja mam ten mały drapak w córki pokoju i tam jest beżowy , a teraz kupiłam jasny beż taki bardzo jaśniutki.
Mam jeszcze jeden malutki drapaczek Rufiego w dywanie ulubiony jasiek małej ( Kala na nim śpi w ciągu dnia) i ten dywan Rufiego jest ciemniejszy niż jasny beż i odrobinkę jaśniejszy niż beżowy sztruks.
Moim zdaniem nie ma problemu z łaczeniem to tez dobrze wygląda, tylko który odcien to juz Wy musicie sami dobrać do otoczenia ( wystroju pokoju).
Beżowy u nas fajnie wyglada bo jest w identycznym odcieniu jest dywan u Pauliny i tak doradził mi p.Leszek( Rufi) i jest
Ten duzy drapak jest w pokoju w którym mam ciężkie ciemne dębowe meble więc wolałam coś najjaśniejszego, Rufi na swojej stronie ma pokazane wszystkie te sztruksy i dywan, więc porównaj.
Ten sam sztruks mają w tym sklepie na allegro i w tych samych odcieniach.
Kupiłam 3 mb to ma szerokość 143 cm , ale tą podstawę mój mąż zrobił wielką ( skrzywienie zawodowe - konstruktor) półki maja taką pochewke na 2 suwaki przy słupach no i ten bujany hamak , zostało mi jeszcze ok 60cm z długości i kawałki ale to na ewentualne cuda ( dziury itp).
Jakby coś jeszcze to pisz i sie pytaj :-)