Avari FaBriCat*Pl
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Dziękujemy!
Kosanna muszę przyznać,że to chyba najmilsza rzecz jaką usłyszałam na temat Avariego od zupełnie nie znanej mi osoby! Bardzo miło mi to słyszeć <pokłon>
A żeby nie było to mam 2 zdjęcia. Takie jak zawsze
1.
O takie mam grubiutkie łaputki! I takie czekoladowe!
2.
Pycholek też mam czekoladowy. A pańcia mówi,że wyglądam jak chomik... Co za ludź! <zły>
Kosanna muszę przyznać,że to chyba najmilsza rzecz jaką usłyszałam na temat Avariego od zupełnie nie znanej mi osoby! Bardzo miło mi to słyszeć <pokłon>
A żeby nie było to mam 2 zdjęcia. Takie jak zawsze
1.

O takie mam grubiutkie łaputki! I takie czekoladowe!
2.

Pycholek też mam czekoladowy. A pańcia mówi,że wyglądam jak chomik... Co za ludź! <zły>
-
monika§
<rotfl>Julcik pisze: (...) A pańcia mówi,że wyglądam jak chomik... (...)
Avari jest przepiękny, już to było tyle razy powiedziane, no ale patrząc na niego, nie można wyjść z zachwytu, nie można nie skomentować :-) Ta głowa taka ogromniasta no i w ogóle mam słabość do tej barwy, takie ma skarpetki cudne i tak słodko ufajdany pycholek, jakby go wsadził do słoika z czekoladą <mrgreen>
- Joanna P.
- kosanna
Biorąc pod uwagę, że zachwycam się Twoim kotem odkąd się tylko pojawił, ale faktycznie daję temu wyraz dopiero od siódmej strony i jeszcze na dodatek ciągle się powtarzam w tych komplementach, to już nie wiem co mam na ten temat myśleć! :-) Chyba, że mnie tutaj nikt nie czyta! 8-)Julcik pisze:Dziękujemy!
Dobrze, dobrze pojęłam aluzję :-P będę się zachwycać jeszcze częściej, co by zostać zapamiętaną
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Oczywiście,że czytam! I jest mi niezmiernie miło jak te wszystkie znane-nieznane osoby komplementują mojego kota
Żartuję oczywiście. Będziemy się poprawiać z jakością fotek bo jak patrzę na nie to
I będziemy się pokazywać dla tych Wszystkich co Pana Kota tak lubią
A co do komplementu to serio! Wiadomo,że wszystko miło,BARDZO miło się czyta. Ale ten taki szczególny. Inny :-)