Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Dorota pisze:największe szczęście, że wszystkie dziecinki z nami i wszystkie piękne są <serce>

pewnie Dorszka ma z nas niezły ubaw kiedy z każdego miotu wybieramy sobie kolejnego kotusia ...... <lol>

u mnie bez zmiany , serce wali jak młot do dwóch wciąż niezmiennie <lol>
chociaż niebieski chłopczyk również mnie kręci..... <lol>

no tak Dorotko ja rozumiem Ciebie w 120% <lol>

jak się ma kociaka od Dorszki siłą rzeczy zaczyna sie myslec o kolejnym <lol>

Agilisowe wymiatają <serce>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Matko jedyna, jakie słodkie maleńtasy <serce>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Dorszka pisze: W takim kolorze kocur jest prawie niemożliwy - oczywiście dziwadła i chimery się zdarzają, więc i takie kocury bywają, i to niekiedy nawet płodne, ale to absolutna rzadkość. W sumie muszę zajrzeć pod ogonek, bo może mi się dziw natury trafił i nawet o tym nie wiem :) Gdyby mi się taki kocur kiedyś urodził, na pewno by został jako wybryk natury ;-))
Wcale mnie to nie dziwi, też bym nikomu nie oddała czarno-rudego kocura! <mrgreen>
A kocury czekoladowo-rude, albo czekoladowo-kremowe zdarzają się częściej?
Pytam, bo początkowo moim ulubionym umaszczeniem była czekolada, potem czarny. Ale im więcej kotów oglądam o różnym wybarwieniu futra, tym bardziej mi się podobają także inne barwy, więc taki bikolor to byłoby niejako dwa w jednym! ;-))

Widziałam kiedyś taką chimerę nad morzem. Wyglądał jakby uciekł z pożaru, bo te rude plamy na czarnym kocie wyglądały z daleka tak jakby ktoś mu wypalił sierść, dodatkowo miał jedno oko zielone, a drugie żółte i był ogromny! Chociaż wyglądał jak z piekła rodem, jakby właśnie uciekł jakiejś czarownicy, to miał kapitalny charakter. Każdy "wczasowicz" go po kryjomu dokarmiał -był takim pieszczochem, że wszystkich sobie kupił - więc dodatkowo był jeszcze gruby! Przepraszam za <offtopic> . Oddaje wątek malutkim gwiazdkom! <serce>
Marina

Post autor: Marina »

Ślicznosci maluszki. Ja przede wszystkim zakochana jestem w rudaskach <serce> ale szylkrecia też cudna <serce>

Mocno zaciskam kciuki za zdrówko i szybkie przybieranie ciałka.
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

gratuluję gratuluję i mocno trzymam kciuki za wszystkie kocinki, aby mocno mamę cycały i dobrze przybierały i żeby wszystko było w jak najlepszym porządku!!!!!

głaski dla wszystkich kotusiów i ichślicznej mamusi!!!!
:kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

<pokłon> gratuluję pięknych kociaczków i trzymam kciuki za ich szybki przyrost <ok> <ok> <ok>
- maluchy przepiękne, cudne w kolorze...no i czyta sie ich historię narodzin jak prawdziwy dreszczowiec, jestem pełna podziwu Pani Dorszko i życzę całej kociej rodzince dużo zdrowia :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kiss: :roza:
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Piękne kociaczki, niech zdrowo rosną <zakochana>
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

Fajne maluchy :) jestem ciekawa, jak sie kremowa bikolorka rozwinie :) za kremaczka trzymam
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Wszystkie malentasy są słodkie, ale moje serducho bije najmocniej do bikolorowej kremóweczki <zakochana>
Awatar użytkownika
Urssa

Post autor: Urssa »

Prawda, ze wszystkie są cudne, ale jestem zakochana w rudym bikolorze <serce>
ODPOWIEDZ