Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Głaski dla Tośka :-)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Tośku ale miałeś majówkę i muszę Ci powiedzieć, że opowiadasz cudownie, aż chce się czytać i czytać. Proponuję abyś częściej podpinał się pod kompa.
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

No to Tosiek się nie nudził ostatnio <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Tośku jak ty pięknie wyrosłeś, na prawdziwego tygryska.
A jakie przygody majówkowe fajne miałeś. Aż szkoda, że nie chciałeś popozować do zdjęć na tym babcinym ogródku. :kotek:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

no no Tośku, to majówke miałeś z przygodami, zapewne mina Pani kiedy mierzyłeś swoje siły w wyścigu z labladorem była bezcenna <mrgreen> urosło Ci się chłopie! głaski dla Ciebie przystojniaku :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Bardzo mi się Tosiek podoba,śliczny kocurek :ok:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Tośku kochany.. dawno Cię nie było ale za to jak humor Ci się wyostrzył <lol> Nawet nie wiedziałam że umiesz tak pieknie pisać.
Niedługo to pewnie zaszczycisz nas jakąś fajną powieścią :-P

Ciesze sie że się wyganiałeś i Pańcia zapewniła Ci tyle atrakcji podczas majówki ale teraz idz się do niej przytulić, co by w końcu płakać nie zaczęła <mrgreen>
kotku

Post autor: kotku »

Ojejku jej! Dziewczyny, ile miłych słów <zakochana> :-) Bardzo dziękuję w imieniu urwisa, który niestety nie może podziękować osobiście gdyż właśnie zajęty jest ściganiem i gadaniem do uciekającej przed nim muchy.
Na pewno jeszcze coś napisze, gdy tylko pozwolę sobie pójść do łazienki, zostawiając niezablokowany komputer.

Powiem Wam tylko, że cały czas myślałam, że Tosiek wcale duży nie jest... ale mam chyba spaczoną perspektywę przez Wasze niedźwiedzie <lol> ponieważ których znajomych nie odwiedzę to ich dachowce wydają mi się jakieś takie malutkie w porównaniu z moim...
No nic. Wet powiedział, że 4,70 to waga okej. Ale jak już młody wspomniał, na wszelki wypadek wymieniłam RC Kitten na RC Neutred Male czy jakoś tak. Chrupki smakują mu jak nigdy <klaszcze>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Tosiek, kochany dziki tygrysie, nie zmieniaj się, bo jesteś super <zakochana>
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Agnieszka7714 pisze:Tośku ale miałeś majówkę i muszę Ci powiedzieć, że opowiadasz cudownie, aż chce się czytać i czytać. Proponuję abyś częściej podpinał się pod kompa.
Tak, tak, ja również jestem za <klaszcze>
Tygrysie, jesteś SUPER :kotek:
Zablokowany