Podarowana Misia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

asiunia0312 pisze:
Miss_Monroe pisze:ja też tak myślę... że tak za 1,5-2 lata Bentley będzie miał przyszywanego brytyjskiego brata kremiaczka <zakochana>
Nam niestety podobają się i kremaczki <zakochana> i marchewki <zakochana> i czekoladki <zakochana> i z ciapkami <zakochana> , więc będzie bardzo trudno z wyborem <lol>
to ja proponuję... po jednej sztuce w każdym kolorze <lol>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Miss_Monroe pisze:
asiunia0312 pisze:
Miss_Monroe pisze:ja też tak myślę... że tak za 1,5-2 lata Bentley będzie miał przyszywanego brytyjskiego brata kremiaczka <zakochana>
Nam niestety podobają się i kremaczki <zakochana> i marchewki <zakochana> i czekoladki <zakochana> i z ciapkami <zakochana> , więc będzie bardzo trudno z wyborem <lol>
to ja proponuję... po jednej sztuce w każdym kolorze <lol>
Oj będzie ciężko z utrzymaniem takiej ferajny <lol> Obawiam się tylko dokocenia w końcu Misia będzie już wtedy dorosłą pannicą. Ale o to będę się martwić dopiero za parę lat :-P
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

ja też na drugiego zdecyduję się już siedząc stale na "pupie" bez przemieszczania jak teraz :-)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

to tak jak ja <mrgreen>
Brono ma ponad 3 latka i dopiero teraz będziemy się dokacac .... też się boję czy nie za dorosły na dokocenie, ale widzę jak się nudzi więc decyzja zapadła. Po naszych wakacjach będą usilne poszukiwania .... a więc nasz przyszły maluch jeszcze się nie narodził <lol>
też podobają mi się i czekoladki i kremiaczki i ciapatki i czarnulki itd ...
zobaczymy co los przyniesie <mrgreen>
i będziecie mogły obserwować jak to przebiegnie ze starszym kotkiem :-D
przepraszam za <offtopic>
dora
Hodowca
Hodowla: Rizadora*PL
Kontakt:

Post autor: dora »

Miśka pięknie prezentuje się na zdjęciach i te zębiska ach <strach> , chciała pokazać, że wcale nie jest taka potulna <?>
Dokocenie to trudne decyzje ale ważne, że przemyślane i rozsądne (choć sama się zastanawiam, że chyba rozsądek przy kotach to jednak nie koniecznie <lol> <lol> ).
Awatar użytkownika
asiunia0312

margita pisze:to tak jak ja <mrgreen>
Brono ma ponad 3 latka i dopiero teraz będziemy się dokacac .... też się boję czy nie za dorosły na dokocenie, ale widzę jak się nudzi więc decyzja zapadła. Po naszych wakacjach będą usilne poszukiwania .... a więc nasz przyszły maluch jeszcze się nie narodził <lol>
też podobają mi się i czekoladki i kremiaczki i ciapatki i czarnulki itd ...
zobaczymy co los przyniesie <mrgreen>
i będziecie mogły obserwować jak to przebiegnie ze starszym kotkiem :-D
przepraszam za <offtopic>
Wcale nie <offtopic> :hammer: Mam nadzieje że wszystko przebiegnie pomyślnie więc trzymam kciuki <ok> już teraz , a już wiadomo jakiej będzie płci nowy przyjaciel? Nie dziwię się, że nie możecie się zdecydować na kolor futerka, bo wszystkie brytki są cudowne <zakochana>
dora pisze:Miśka pięknie prezentuje się na zdjęciach i te zębiska ach <strach> , chciała pokazać, że wcale nie jest taka potulna <?>
Dokocenie to trudne decyzje ale ważne, że przemyślane i rozsądne (choć sama się zastanawiam, że chyba rozsądek przy kotach to jednak nie koniecznie <lol> <lol> ).
Miała akurat rujkę i TŻ stwierdził, że to dobry czas żeby zrobić jej zdjęcie i pokazać zębiska <mrgreen> Oj tak rozsądek traci się przy kotach <roll> szczególnie takich cudownych
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

asiunia0312 pisze: Wcale nie <offtopic> :hammer: Mam nadzieje że wszystko przebiegnie pomyślnie więc trzymam kciuki <ok> już teraz , a już wiadomo jakiej będzie płci nowy przyjaciel? Nie dziwię się, że nie możecie się zdecydować na kolor futerka, bo wszystkie brytki są cudowne <zakochana>
generalnie nastawiam się na dziewczynkę <zakochana>
ale jeśli serduszko zapuka do chłopczyka - jeśli dziewczynki nie będzie - to nie będę się przeciwstawiała <mrgreen>
dora
Hodowca
Hodowla: Rizadora*PL
Kontakt:

Post autor: dora »

asiunia0312 pisze: Miała akurat rujkę i TŻ stwierdził, że to dobry czas żeby zrobić jej zdjęcie i pokazać zębiska <mrgreen>

Rujka to trudny czas dla kotki (oczywiście nie tylko dla niej <diabeł> ) oby zbyt szybko nie pojawiła się kolejna, a zębiska ma piękne. (pewnie się powtarzam)
asiunia0312 pisze: Oj tak rozsądek traci się przy kotach <roll> szczególnie takich cudownych
Gdybym ja wpuściła rozsądek do głowy to pewnie dzisiaj nie miałabym futrzaków w domu <lol> dlatego chociaż raz postanowiłam wykluczyć rozsądek podczas podejmowania decyzji ;-))
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

ja uważam, że dom bez zwierzaków jest po prostu... przeraźliwie pusty :-|
Awatar użytkownika
asiunia0312

Miss_Monroe pisze:ja uważam, że dom bez zwierzaków jest po prostu... przeraźliwie pusty :-|
Też mam takie zdanie, nie mieliśmy zwierzaka prawie rok (nasz 11-letni kotek pobiegł za TM) , było cicho i smutno w domu. Moja mama często porównuje naszego wcześniejszego kota do Misi, ale myślę że lubi ją na swój sposób :-> Misia bardzo często z nami gada (tamten był milczkiem) informuje nas głośnym miau, że ma pustą miseczkę albo chce się pobawić lub zostawiła niespodziankę w kuwetce <mrgreen> . Moją mamę czasami to denerwuje, ale częściej bawi i woła wtedy "Asia dziecko Ci płacze <lol> ".
Więc z kotem jest na pewno raźniej i może być wesoło <tańczy> <klaszcze>
Zablokowany