Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))
- Agnieszka7714
- Ania_83
Aga dziękuję. O tym nie pomyślałam - spróbuję tak zrobić.
Genralnie bardzo dziękuję Wam za rady. Może w weekend będzie trochę więcej czasu przysiąść i poszperać w kompie. A jak nie da rady to jednak będę chyba kogoś wzywać.
Hann - Lunie spotkać tak się wylegującą to graniczy z cudem. Te zdjecia były robione zaraz jak wróciłam do domu, więc jeszcze była zaspana, a że było to jedno z pierwszych promieni mocniejszego słoneczka to się nim delektowała <lol>
A tak na codzień, to ona ciągle ma coś do roboty.. To taka moja mała słodka torpeda <rotfl>
A sierści jest coraz więcej <shock> Jest wszędzie. Nawet na ściereczce do naczyń, na ręczniku w kuchni. Wczoraj potraktowałam ja furminatorem ale i tak jak ja tylko dotknę to lecą kłaki.. Juz nie mówiąc o tym blacie wspaniałego ciemnego koloru
po którym Lunia teraz chodzi milion razy dziennie bo przecież wszystkie muszki - nawet te za szybą trzeba gonić. Ja myje blat, odchodzę na 15 min, wracam zrobić picie i znowu dywan sierści.. <shock>
Zaraz powiem sobie że sprzątać nie będę w ogóle ! <strach>
Jest takie zdanie : pięknie posprżatany dom to oznaka zmarnowanego zycia <rotfl> Chyba muszę się do niego zastosować <lol>
Genralnie bardzo dziękuję Wam za rady. Może w weekend będzie trochę więcej czasu przysiąść i poszperać w kompie. A jak nie da rady to jednak będę chyba kogoś wzywać.
Hann - Lunie spotkać tak się wylegującą to graniczy z cudem. Te zdjecia były robione zaraz jak wróciłam do domu, więc jeszcze była zaspana, a że było to jedno z pierwszych promieni mocniejszego słoneczka to się nim delektowała <lol>
A tak na codzień, to ona ciągle ma coś do roboty.. To taka moja mała słodka torpeda <rotfl>
A sierści jest coraz więcej <shock> Jest wszędzie. Nawet na ściereczce do naczyń, na ręczniku w kuchni. Wczoraj potraktowałam ja furminatorem ale i tak jak ja tylko dotknę to lecą kłaki.. Juz nie mówiąc o tym blacie wspaniałego ciemnego koloru
Jest takie zdanie : pięknie posprżatany dom to oznaka zmarnowanego zycia <rotfl> Chyba muszę się do niego zastosować <lol>
- Wiola_84
Hahaha no Pepe ta samo, leci z niego poglaszcze go sobie a tu fiuuuu pełno kłaków. Poza tym mały leniwy w te upaly okropnie, podobnie jak Pani, chociaz Pani ma jeszcze dwoje urwisow na glowie i bywa ze ta swoja glowke by urwala z nadmiaru ... "emocji" hahahahAnia_83 pisze:A sierści jest coraz więcej <shock> Jest wszędzie. Nawet na ściereczce do naczyń, na ręczniku w kuchni. Wczoraj potraktowałam ja furminatorem ale i tak jak ja tylko dotknę to lecą kłaki.. Juz nie mówiąc o tym blacie wspaniałego ciemnego kolorupo którym Lunia teraz chodzi milion razy dziennie bo przecież wszystkie muszki - nawet te za szybą trzeba gonić. Ja myje blat, odchodzę na 15 min, wracam zrobić picie i znowu dywan sierści.. <shock>
- asiunia0312
- Ania_83
Zrobiłam przywracanie systemu i część ikon wróciła - choć nie wszystkie ale już miałam wielkiego rogala na twarzy bo zobaczyłam ikonkę Lunki, wchodzę a tam.. a wszystkie foldery puste.. Wszystkie foldery które wróciły były puste.. Nie kumam tego więc jednak będę musiała kogoś zawołać do komputera.
Dziękuję wszystkim za rady <pokłon> Kochane jesteście !! Bardzo bardzo !
Dziękuję wszystkim za rady <pokłon> Kochane jesteście !! Bardzo bardzo !
- Agnieszka7714