Guru Agilis Cattus*PL
- agnieszkaalex
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tak, tak, po jednej chrupce do pysia, bo z miseczki chrupki są niejadalne <lol>AgnieszkaP pisze:Słowo "mymłon" pada dość często na forum, ale nie jestem pewna, czy dobrze je rozumiem... Czy chodzi o karmienie kota (suchym, zawartością puszki) z ręki?Dracanka pisze:MYMŁON o którym słyszał chyba każdy <lol>
Guruś na tych fotkach jest taaaki kochaaany <serce>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- asiunia0312
Ojejku to ja dopiero teraz się o tym dowiedziałam <lol> chyba za krótko na forum jestem.Sonia pisze:Tak, tak, po jednej chrupce do pysia, bo z miseczki chrupki są niejadalne <lol>AgnieszkaP pisze:Słowo "mymłon" pada dość często na forum, ale nie jestem pewna, czy dobrze je rozumiem... Czy chodzi o karmienie kota (suchym, zawartością puszki) z ręki?Dracanka pisze:MYMŁON o którym słyszał chyba każdy <lol>
Myślałam, że to jakiś przysmak, a to zwykłe chrupki <shock>
Jakie poświęcenie i odpowiedzialność leży w rękach właściciela takiego wybredziocha <pokłon>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dlatego Guruś musiał trafić do szczególnej osoby, którą jest Dorotkaasiunia0312 pisze:Ojejku to ja dopiero teraz się o tym dowiedziałam <lol> chyba za krótko na forum jestem.Sonia pisze:Tak, tak, po jednej chrupce do pysia, bo z miseczki chrupki są niejadalne <lol>AgnieszkaP pisze: Słowo "mymłon" pada dość często na forum, ale nie jestem pewna, czy dobrze je rozumiem... Czy chodzi o karmienie kota (suchym, zawartością puszki) z ręki?
Myślałam, że to jakiś przysmak, a to zwykłe chrupki <shock>
Jakie poświęcenie i odpowiedzialność leży w rękach właściciela takiego wybredziocha <pokłon>
Gdzie by miał tak dobrze, jak u niej
- kosanna
Trzymam kciuki, żeby się Guru wykurował <ok> Nie widać po nim, żeby mu cokolwiek dolegało! <mrgreen> Wprost przeciwnie: okaz zdrowia!Dorota pisze:Dramatem jest czesanie mojego maleństwa, on nie nawidzi tego <strach> więc póki co to wygłaskuję na mokro zwały futerka
A z czesaniem to jest tak jak z ... mokrym, trzeba znaleźć odpowiednią szczotkę, bo jest przecież tyle na rynku i plastikowe i druciane i z włosia naturalnego i z sztucznego! Jedne kota "bolą" inne "wyrywają mu futro" inne łaskoczą, ale jak się znajdzie odpowiedni rodzaj zgrzebła to każdego kota można porządnie wyczesać i nawet będzie wystawiał brzuchol <shock> do "wyczesania-wygłaskania"!
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Spójrzcie tylko <diabeł> i po co tyle kasy wydawać
wystarczy opakowania u mimbli i Reni zamówić
Mago przepraszam za takie ujęcie Gurionka ale zrobiłam to z wielkiej sympatii
<lol>

wersja na pizzę <diabeł>

póki co legowisko omijane jest szerokim łukiem , Hamsinka raz łaputkę tylko wsadziła
, taka drogę pokonałam z tym spankiem dla Małp a tu taka ignorancja <mrgreen>
Mago przepraszam za takie ujęcie Gurionka ale zrobiłam to z wielkiej sympatii

wersja na pizzę <diabeł>

póki co legowisko omijane jest szerokim łukiem , Hamsinka raz łaputkę tylko wsadziła