Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
kotku

Post autor: kotku »

Ja to ostatnio mam na wszystko mało czasu i nie zapowiada się lepiej. Ale trochę nadrobiłam :) Zdjęcia słodziutkie... ten misio Kali jest boski! Dużo głasków dla Twojego zwierzyńca Danusiu. To radość patrzeć na szczęśliwe pyszczki i spokojnie wywalone brzuszki <klaszcze>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- patrzam i patrzam i nie widzem tych nowych fotek...chyba do okulisty pójdę albo cóś.... ;-))
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Ada pisze:- patrzam i patrzam i nie widzem tych nowych fotek...chyba do okulisty pójdę albo cóś.... ;-))
Ja to chyba tez muszę się wybrać i wymienić brylki, bo tyż nie widzę. A ktoś tu chyba aniołkiem się nazywał <święty> <lol> <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Tylko nie bijcie <lol> :hug:
Okrutnie zarobiona ostatnio znowu jestem <mrgreen> obfociłam trochę Kalusię , postaram sie w chwilach wolnych coś wybrać i przepuścic przez fotosik , łobuz Koloruś za strzałę ostatnuio robi i ufocić jego graniczy z cudem <lol> ewentualnie ogon wystaje mu z pałacu .
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

No to sie troszke przypomnimy :-D

Czas mija błyskawicznie i tak oto z małej kruszyneczki wyrasta przecudna z dnia na dzień coraz bardziej miziasta i wspaniała kocia istotka :-) Mamy już 4,5 kg i tony ciepełka <lol> najbardziej charakterna z całej trójki , najgrzeczniejsza , najbardziej poukładana i najwiekszy głodomorro.

No to zaczynamy :

Kala, Kalusia, Kaluchna, Kalineczka ,a tak szczerze moja Klusia kochana <serce>

a teraz juz tak wygladamy ;-))

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i na koniec dzisiejszy Koloruś moje słoneczko kochane całusnik niesamowity :-) <serce>

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

aż się gęba sama uśmiecha patrząc na Twój Danusiu zwierzyniec :-D
faktem jest, że Kalunia pięknieje nam z tygodnia na tydzień <serce> łaputy ma do zacałowania , ja chyba zboczona jestem ale uwielbiam takie wielgachne i okrąglutkie nóżeczki :->
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Danusiu ależ ona wyrosła. Cudna. Jaki ma różowy, śliczny nosek (mój Simon ma zawsze ubabrany a tu taki śliczny), piekne łaputy. Kolorek <serce>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

cudne obydwa :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Cuuudne misiaczki masz Danusiu :-)
Jak ja bym dorwała Kalusie to bym ją tak wyściskała, że nie wiem. Do zjedzenia jest, ma takie słodkie ma pysio i oczka, a łaputki jakie wielgachne. Jak nic, jeszcze Kalusia nie powiedziała ostatniego słowa w kwestii swoich misiowych gabarytów <zakochana>
Koloruś też przesłodkie pozy przyjmuje. Wycałuj ten brzusio ode mnie <zakochana>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Danusiu Kalunia jako Kluseczka przepiękna <lol> ... wydaje mi się, że będzie problem :-? Koloruś wejdzie na forum i zobaczy, że jednak jego jest o wiele mniej zdjęć i dzisiejszą gwiazdą dnia jest Kala... i bankowo się obrazi <gwiżdże> !!!
ODPOWIEDZ