Mi drapak margity podoba się również. Pożyczyliśmy pomysł i zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że się nie pogniewa <roll> ? Jak cudownie wygląda w rozetce <serce> . Kocham jak się tak patrzy z wyrzutami, albo jak się boi, ma wtedy piękne oczy i cudowne pysie <zakochana> <zakochana>Miss_Monroe pisze:jaki piękny Bronuś... na pięknym drapaku :-) ... ja już muszę przestać oglądać drapaki, bo teraz Twój mi się podoba <rotfl>
Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
- asiunia0312
- Miss_Monroe
- Moderator
- Agnieszka7714
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
- margita
- Agilisowy Rezydent
my się delikatnie przypominamy ... :-)
oto moja pysia ...
a tu Bronuś na "patyku" .... <lol>
jesteśmy na "czerwcówce" i jak uda nam się zrobić jakieś sensowne zdjęcia to Wam się pokażemy ... ale pogoda nam nie dopisuje i słoneczka bardzo mało ...
miejmy nadzieję, że choć trochę się polepszy ....
pozdrawiamy ...
oto moja pysia ...
a tu Bronuś na "patyku" .... <lol>
jesteśmy na "czerwcówce" i jak uda nam się zrobić jakieś sensowne zdjęcia to Wam się pokażemy ... ale pogoda nam nie dopisuje i słoneczka bardzo mało ...
miejmy nadzieję, że choć trochę się polepszy ....
pozdrawiamy ...
- kosanna
Ile kota na pościeli do tarmoszenia, miziania i smyrania! <shock> Jaki on jest okrąglutki! <shock> Widok przeciągającego się, mruczącego i tłuściutkiego leniwca, to jest to co od razu człowieka pozytywnie nastraja na cały dzień, choćby nie wiem w jak złym nastroju się obudził
:-) . Głaski dla Brono!