Sonia pisze:Nie ma czego zazdraszczać, bo za dużo to sobie Dorotka nie pomiziała i oka nie nacieszyła.
Takich dwóch buszmenów mam niegościnnych
Soniu uważam, że "opcja" Twoich kotów jest lepsza niż mojego, który każdemu kto przyjdzie ładuje się na kolana i nie da spokoju, póki ktoś go nie wygłaszcze
Sonia pisze:Nie ma czego zazdraszczać, bo za dużo to sobie Dorotka nie pomiziała i oka nie nacieszyła.
Takich dwóch buszmenów mam niegościnnych
Soniu uważam, że "opcja" Twoich kotów jest lepsza niż mojego, który każdemu kto przyjdzie ładuje się na kolana i nie da spokoju, póki ktoś go nie wygłaszcze
jakie tam buszmeny , przestraszyły się biedactwa bo tyle nowych i zupełnie nieznanych zapachów Dorszka im dostarczyła :-> i zaraz tam za tłuste ..... <diabeł>
Soniu nie martw się zobaczymy co Dorotka powie na Rude futro kiedy je ujrzy, może kiedyś...... <lol>
Soniu mnie tam relację Dorotka zdała, że masz piękne koty :-) Nie jojcz tylko zdjęcia dawaj :-> no i nie wiedziałam, że Ty taka zdolniacha jesteś <mrgreen>
Soniu ja wcale się nie dziwię, że uciekałay , pewnie czuły, że ktoś będzie im mierzył grubość takanki tłuszczowej (też bym uciekała <lol> ). A tak serio to fajnie mieć takich gości.
maga pisze:Soniu mnie tam relację Dorotka zdała, że masz piękne koty :-) Nie jojcz tylko zdjęcia dawaj :-> no i nie wiedziałam, że Ty taka zdolniacha jesteś <mrgreen>
Madziu Dorotka to porządna, dobrze wychowana osóbka, więc Ci już nie powiedziała, że spaślaki mam w domu. To, że piękne to cała prawda, tyle że prosiaki <mrgreen>