<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tofiś i Jabbar
- donka
No i właśnie tu jest problem <roll>maga pisze:Ja naprawdę lubię takie balkonowe zdjęcia.
Co do ilości kotów ...apetyt rośnie w miare jedzenia![]()
To jaki kolor ? <lol>
Podoba mi się i taki, i taki, i taki <mrgreen> Wychodzi na to, że musiałabym mieć jeszcze, co najmniej...5
AniuDracanka pisze:Chłopcy boscy <zakochana> Zdjęcia świetne <zakochana> a Asia kochana <zakochana>
Super dziewczyna z Ciebie <serce>
- Bartolka
- Agnieszka7714
- donka
<lol> <lol> <lol>Bartolka pisze:Tak się zastanawiam czy ja mam Jabbara w domu, czy Ty Lulu u siebie? <lol> Mamy po prostu bliźniaki <mrgreen>
No tak <roll> Lulu - młodsza bliźniaczka Jabbara <lol>
Fajnie jest mieć takie bliźniaki, a możliwość "podejrzenia" co u tego drugiego słychać, to już w ogóle super sprawa
-
kotku
Ja tam nie wiem czemu się tłumaczysz z letnich futer... W końcu pogoda zobowiązuje. W mojej branży nazywa się to "ubrany adekwatnie do panujących warunków atmosferycznych" <mrgreen> Chłopaki oczywiście cudowne <zakochana> Jabbarkowi wcale się nie dziwię, że taki wpatrzony za balkon - na świecie tyle się dzieje!
Dużo głasków dla Twoich... jak to określiłaś "chudzinek"?

Dużo głasków dla Twoich... jak to określiłaś "chudzinek"?
- donka
No to odkurzam wątek
(Dziękuję Agnieszko za mobilizację)
U nas wszystko po staremu, czyli ok :-) Tofiś faktycznie już prawie miesiąc temu skończył trzy lata, ale nic a nic się nie zmienił, naprawdę
Misiaczek nie wyrósł może na wielkiego niedźwiedzia, ale za to serducho ma ogromne <serce>
Z fotkami cieniutko, oj cieniutko <oops> Wstawiam to co mam i postaram się poprawić :-)
Mój mały - wielki Miś <serce>
No i Jabbarek <serce> wielbiciel firanek, niedługo w oknach będą tylko szyby <lol>
A tutaj w ULUBIONEJ miejscówce <mrgreen>

Pozdrawiamy Wszystkich cieplutko
U nas wszystko po staremu, czyli ok :-) Tofiś faktycznie już prawie miesiąc temu skończył trzy lata, ale nic a nic się nie zmienił, naprawdę
Misiaczek nie wyrósł może na wielkiego niedźwiedzia, ale za to serducho ma ogromne <serce>
Z fotkami cieniutko, oj cieniutko <oops> Wstawiam to co mam i postaram się poprawić :-)
Mój mały - wielki Miś <serce>
No i Jabbarek <serce> wielbiciel firanek, niedługo w oknach będą tylko szyby <lol>
A tutaj w ULUBIONEJ miejscówce <mrgreen>

Pozdrawiamy Wszystkich cieplutko