Furminator kupiłam taki jak ma Danusia i Sonia.. udało mi się zdobyć go taniej niż w Zooplusie za 60 zł z wysyłką <klaszcze> jak dotrze to dam znać, czy Bentley mnie nie znienawidził <lol>
Miss_Monroe pisze:Furminator kupiłam taki jak ma Danusia i Sonia.. udało mi się zdobyć go taniej niż w Zooplusie za 60 zł z wysyłką <klaszcze> jak dotrze to dam znać, czy Bentley mnie nie znienawidził <lol>
Ja to nie wiem, furminator tańszy, drapak prawie za free, nie za dobrze Ci <lol> <mrgreen> ??
Też tak chcę
Nakręciłyście mnie na ten furminator i do dziś nie wiedziałam jakie to ustrojstwo wspaniałe <mrgreen> Z Nikusia to tyle sierści że chyba poduchę zrobię. Boję się tylko że wyjdzie z niego łysolek. Feliks za to nieufny,nie bardzo mu to pasuje.
Miss_Monroe pisze:Furminator kupiłam taki jak ma Danusia i Sonia.. udało mi się zdobyć go taniej niż w Zooplusie za 60 zł z wysyłką <klaszcze> jak dotrze to dam znać, czy Bentley mnie nie znienawidził <lol>
Ja to nie wiem, furminator tańszy, drapak prawie za free, nie za dobrze Ci <lol> <mrgreen> ??
Też tak chcę
Przepraszam za <offtopic>
Głupi ma szczęście... te powiedzenia <lol> Na allegro był wystawiony taki sam jak w Zooplus w oryginalnym opakowaniu. Był kupiony przez kogoś w ciemno ale dla Owczarka, to chyba nie te "gabaryty" Furminatora <lol> Dla siebie nigdy nie mogę takiej okazji trafić, tylko dla Bentley'a <lol>