Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Post autor: kotku »

Hehehe. Ty się ciesz kobieto! Ja bym wolała żeby Tosiek swojego focha na moją nieobecność okazywał w ten sposób a nie atakował i gryzł po nogach <lol>
Zdjęcia rozkoszne <zakochana> Lumi jest wspaniała, a że z charakterem to się trzeba cieszyć. O.
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Lumi pisze:w ogóle to mam problem z małą, kochany urwis nie pozwala mi spać <hm> :-x minute po tym jak trafie do łóżka, Lumi przybiega z wędka/słomką/myszką za mną i zaczyna to coś co wzieła ze sobą, namiętnie na mnie tarmosić, jeśli nie reaguje, zeskakuje z łóżka i krzyczy w niebogłosy <diabeł> . Nie wiem co się dzieje, tak jest od kiedy wróciłam z Polski (3-a noc) bawie się z nią chyba przez godzine przed pójściem spać, ale to nic nie daje. Wariuje tak przez pół godzny, a po 3 godzinach, czyli ok 5 rano, wraca i sytuacja się znów powtarza. Chodze nieprzytomna. TŻ mi powiedział, jak był z nią w domu sam, to tak się nie zachowywała... a ja bym chciała się w końcu wyspać <suchy>
Agnieszko <lol> dziewczynka musiała się bardzo stęsknić za ukochaną Pańcią. Myślę, że lada noc ;-)) wszystko wróci do normy.
Wygłaszcz ode mnie swoją pannę :kotek:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Lumi przepiękna jak zwykle .... ja ją rozumiem ... <mrgreen> stęskniła się za Pańcią i sprawdza czy nie zniknęłaś jej czasem nad ranem ... :-P
dasz radę .... <lol> niedługo się pewnie wszystko ustabilizuje ... <mrgreen>
A lilaczek i piesio - super para ... <zakochana>
fajnie mieć zwierzaki ... <mrgreen> ale odkrycie co ... ? <mrgreen>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

asiunia0312 pisze:Widzę, że Lumi prawie całe futerko już odrosło na brzusiu, niedługo już nie będzie śladu.
o tak, brzusio już ładnie zarasta, ale tak dziwnie, bo takim kocięcym meszkiem <lol>
dora pisze: Skądś to znam <lol> dziwne, że nocne lub wczesnoporanne odgłosy tylko mnie budzą i tylko ja na nie reaguję ;-)
powiedziałabym, taki nasz odruch macierzyński ;-)) <mrgreen>
Ania_83 pisze:Ale boskie zdjęcia. Pozy bezbłędne. Strasznie słodki widok. Szkoda że ja takie widoki mam bardzo rzadko :(
rozumiem, że Luna częściej śpi na Małysza ;-))
kotku pisze:Hehehe. Ty się ciesz kobieto! Ja bym wolała żeby Tosiek swojego focha na moją nieobecność okazywał w ten sposób a nie atakował i gryzł po nogach <lol>
Zdjęcia rozkoszne <zakochana> Lumi jest wspaniała, a że z charakterem to się trzeba cieszyć. O.
przeczytałam wczoraj Wasz wątek :-) i tak źle i tak nie dobrze ;-)) więc nie wiem co lepsze <mrgreen>
AgnieszkaP pisze:
Agnieszko <lol> dziewczynka musiała się bardzo stęsknić za ukochaną Pańcią. Myślę, że lada noc ;-)) wszystko wróci do normy.
Wygłaszcz ode mnie swoją pannę :kotek:
przyznam szczerze, że już dziś było lepiej, może to zasługa mojego wczorajszego rewanżu? <lol> mała wygłaskana :kotek: :-)
margita pisze: fajnie mieć zwierzaki ... <mrgreen> ale odkrycie co ... ? <mrgreen>
fajnie <mrgreen> kiedyś mi znajomi powiedzieli ''Ty Aga, to chyba w zoo byś mogła mieszkać, co? <lol> '' Mogłabym <mrgreen>

głaski dla Waszych futerek :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Agnes

czas oczekiwania na zagotowanie się wody w czajniku, co bym nie usnęła przed pierwszą kawą ;-))
Pańcia! bierz słomeczke i dawaj na podłoge <lol>
Obrazek

od jakiegoś czasu, nasza poranna tradycja :-)
słonecznej niedzieli Wam życze :kwiatek:
dora
Hodowca
Hodowla: Rizadora*PL
Kontakt:

Post autor: dora »

Poranna gimnastyka jak najbardziej wskazana <lol> Masz wspaniałego kota, nie dość, że pięknie wygląda to jeszcze dba o Twoją sprawność fizyczną :-D
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

zazdroszczę takiego instruktora fitness <mrgreen> i to jeszcze na wyłączność ... <lol>
śliczności ... <zakochana>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

cuuuudnaaa <zakochana> Ile Lumi bierze za godzinę jako instruktor fitness <lol> ?
Awatar użytkownika
Agnes

dzięki dziewczyny! sama, wciąż nie moge się nią nacieszyć <zakochana>
Miss_Monroe pisze:cuuuudnaaa <zakochana> Ile Lumi bierze za godzinę jako instruktor fitness <lol> ?
puszke ulubionego tuńczyka i godzine pieszczot <lol>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

oooo .... da się zrobić .... e-ciotki chyba grupowo na ćwiczenia przyjadą .... <lol>
Zablokowany