Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

jaka zmęczona panienka ;-)) ale futro i ogon ma imponujące <shock> wiem, że się powtarzam, ale pikna jest z niej kocilla :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Dziekuje <oops> ! (pomimo ze w niczym sie do jej pieknosci nie przyczynilam <lol> )
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Jak to nie , a kto rozczesuje dredy :-D
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Kamiko -> :ok:
(wlasnie widac na zdjeciu jakie straszliwie rozczesane te dredy :haha: )
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Ty się nie wymiguj ... :hammer:
opiernicz TZ-ta ode mnie i wrzucaj fotki - bo my tu gadu, gadu a zdjęć ani widu ..... <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

No w robocie siedze, wiec zdjec kici nie mam...
A z tego, co wczoraj wieczorem zruzumialam : juz niedlugo Bill Gate's sie nie powstydzi naszego domowego kompa (chyba dzis ma konczyc instalowanie Windows'a moja droga polowa....)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Ah, zapomnialabym ! Wracam na chwile do "mokrego jedzenia".
Dzieki poradom "Dobrej Forum'owej Wrozki" (sama sie rozpozna ;-)) ), po pierwszych zakupach Sheby, Pro Planu i Gourmet Gold (ktore, jak mi wskala Dobra Wrozka, prawdziwej :rybka: zawieraja niewiele), nabylam Almo Nature (chyba z 6 roznych smakow, wszystkie rybne).
No i TRACH !

Moja Misia bardzo ladnie jadla "malorybne" Shebe (bez trzesienia uszami i 1 pudeleczko na 3 razy, ale spokojnie te swoje male porcje zjadala, z czego bardzo sie cieszylam).
Almo Nature (narazie otworzylam "Ryby z oceanu" i "Tunczyk z pstragiem") natomiast laduja cale w smietniku !!! Kicia ledwo co powacha - mowy nie ma zeby ruszyla ! :-(

Chyba te wszystkie "swinstwa" ktorym kiepskie puszki/pudelka sa napychane mojej Missy smakuja. A dobre rybki : nie....

No ale przeciez nie bede jej dawac zapychaczy, tylko dlatego, ze je je ... A moze jednak, od czasu do czasu ? W koncu my tez czasem w Mc Donaldzie jadamy...(raz na ruski rok, coprawda :-? ) Co radzicie, e-cioteczki, dla mojej Missuni ?
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ja daje tego tuńczyka Sheby 1 x w tygodniu <mrgreen>
ale ostatnio zakupiłam puszkę Feline Porta 21 "tuńczyk z wołowiną" i też ją wpyla z trzęsącymi się uszami choć mniej ma sosiku ale o wiele lepszy skład <mrgreen>
ale przy takich "naturach" zawsze grzebię i patrzę czy nie ma ości ... bardzo rzadko ale może się zdarzyć - więc trzeba pilnować ...
Jest mnóstwo rodzajów tych puszek rybnych więc może coś z tego wybierze ... <mrgreen>
będę próbować też innych puszek z innych marek bo już dla Izar robię zamówienia i może z tamtych coś ruszy, wtedy dam znać ... <mrgreen> jak uszy będą się trzęsły oczywiście ... <lol>

acha ... mój też w całości nie zjada ... dzielę na dwa razy ... ale on większy jest ... <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Mam jeszcze 4 inne smaki Almo Nature, wiec jest malenka szansa.
Ale jakos srednio w to wierze.....
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

margita pisze:ale on większy jest ... <mrgreen>

Ile wazy Bronus ?
Zablokowany